sadeghkm82 2 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ سلام دوستان من یه مدیا پلیر ساختم و آهنگم دو دقیقه و نیم هست با یه تایمر میخام کاری کنم که پروگرس بار به حرکت در بیاد کد هاشو کمی بلدم اما رابطه تایمر (که هر هزار ثانیه میگیره) و پروگرس بار رو نمیدونم الان من که اهنگم دو و نیم دقیقه هست چجوری تو اون قسمت اینشیالایز تایمر ثانیه براش تعیین کنم که پروگرس بار به حرکت در بیاد؟ یکم بد توضیح دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ سلام الان اندازه آهنگ رو برحسب میلی ثانیه داری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hocein2 9 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ درود وقت بخیر. اول نیاز به یک تایمر داری Sub timer1_Tick barPosition.Value = MediaPlayer1.Position / MediaPlayer1.Duration * 100 Label2.Text =ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Position) Label3.Text=ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Duration) End If End Sub بعد برای تبدیل زمان به ثانیه نیاز به این ساب داری Sub ConvertToTimeFormat(ms As Int) As String Dim seconds, minutes As Int seconds = Round(ms / 1000) minutes = Floor(seconds / 60) seconds = seconds Mod 60 Return NumberFormat(minutes, 1, 0) & ":" & NumberFormat(seconds, 2, 0) 'ex: 3:05 End Sub و وقتی که زمان رو به ثانیه تبدیل کردی الان نیاز داری که زمان رو به پروسس بار بدی. اون شرط هم برای اینه که ببینه کاربر روی سیک بار زمان رو دست کاری نکرده باشه ( موزیک رو عقب جلو نکنه ) که اگر بکنه 100 رو در duration همون عدد میلی ثانیه میکنه و تقسیم بر مقدار میکنه و میفرسته به اون ساب تبدیل کننده و ساب تبدیل میکنه عدد رو به ثانیه معمولی و دوباره برمیگرده به پروسس بار. سوالی داشتی بپرس Sub barPosition_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) If UserChanged = False Then Return MediaPlayer1.Position = Value / 100 * MediaPlayer1.Duration End If ProgressBar1.Progress=Value timer1_Tick End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkm82 2 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ در 18 ساعت قبل، amir1999 گفته است : سلام الان اندازه آهنگ رو برحسب میلی ثانیه داری؟ نه برحسب دقیقه در 18 ساعت قبل، hocein2 گفته است : درود وقت بخیر. اول نیاز به یک تایمر داری Sub timer1_Tick barPosition.Value = MediaPlayer1.Position / MediaPlayer1.Duration * 100 Label2.Text =ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Position) Label3.Text=ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Duration) End If End Sub بعد برای تبدیل زمان به ثانیه نیاز به این ساب داری Sub ConvertToTimeFormat(ms As Int) As String Dim seconds, minutes As Int seconds = Round(ms / 1000) minutes = Floor(seconds / 60) seconds = seconds Mod 60 Return NumberFormat(minutes, 1, 0) & ":" & NumberFormat(seconds, 2, 0) 'ex: 3:05 End Sub و وقتی که زمان رو به ثانیه تبدیل کردی الان نیاز داری که زمان رو به پروسس بار بدی. اون شرط هم برای اینه که ببینه کاربر روی سیک بار زمان رو دست کاری نکرده باشه ( موزیک رو عقب جلو نکنه ) که اگر بکنه 100 رو در duration همون عدد میلی ثانیه میکنه و تقسیم بر مقدار میکنه و میفرسته به اون ساب تبدیل کننده و ساب تبدیل میکنه عدد رو به ثانیه معمولی و دوباره برمیگرده به پروسس بار. سوالی داشتی بپرس Sub barPosition_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) If UserChanged = False Then Return MediaPlayer1.Position = Value / 100 * MediaPlayer1.Duration End If ProgressBar1.Progress=Value timer1_Tick End Sub ممنون میشه سورس رو کامل بفرستید چون متغیرهاشو لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hocein 40 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، sadeghkm82 گفته است : ممنون میشه سورس رو کامل بفرستید چون متغیرهاشو لازم دارم سورس کاملش که مربوط به پروژه هستش که کامله و امتیازش رو فروختم اما سوالی اگر داری بپرس کمکت میکنم. کدوم متغیر رو میخوای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkm82 2 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ در در 1396/11/15, 22:44:08، hocein گفته است : سورس کاملش که مربوط به پروژه هستش که کامله و امتیازش رو فروختم اما سوالی اگر داری بپرس کمکت میکنم. کدوم متغیر رو میخوای تمام متغیرهایی که توی sub_global تعریف کردین لطفا بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadeghkm82 2
سلام دوستان من یه مدیا پلیر ساختم و آهنگم دو دقیقه و نیم هست
با یه تایمر میخام کاری کنم که پروگرس بار به حرکت در بیاد کد هاشو کمی بلدم اما رابطه تایمر (که هر هزار ثانیه میگیره) و پروگرس بار رو نمیدونم
الان من که اهنگم دو و نیم دقیقه هست چجوری تو اون قسمت اینشیالایز تایمر ثانیه براش تعیین کنم که پروگرس بار به حرکت در بیاد؟
یکم بد توضیح دادم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.