mahsa.khanbani 2 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز در زمان استفاده از این کتابخانه اروری که میده android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x0 هست که با جستجو کردن در سایت های مختلف برای حل این مشکل تلاش کردم ولی متاسفانه نتونستم برطرفش کنم. دوستان راهه حلی برای رفعش دارین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ این نسخه موردی نداره. AHQuickAction.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahsa.khanbani 2 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ ممنون بابت پاسختون منتهی من همین فایل قبلش از سایت خودتون برداشتم و طبق همین پیش رفتم. من می خوام با لانگ کلیک روی لیست ویو منو ها باز بشه ولی تا به خط ابتدایی اینشیالایز میرسه همون اروری که نوشتم میده. تو فایل منیفست هم نسخه اندروید چک کردم ok هست.راه دیگه ای به نظرتون میرسه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ مهم نیست کجا اونو نشون بدین عزیز. الان سورسی که دادم رو بدون هیچ چیز اضافه ای ران کنید. ببینید مشکلی داره یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahsa.khanbani 2 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ عذرخواهی می کنم میشه من برنامرو بفرستم شما ببینید کجای کد من ایراد داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سلام نسخه کتابخونه چند هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahsa.khanbani 2 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سلام.دقیقا همین کتاب کتابخونه ای که تو سمپل آقای شاهپیری استفاده شده ورژن1.01 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، mahsa.khanbani گفته است : دوست عزیز سمپل رو اجرا کردین اصلا؟ خود سمپل هم همین مشکل رو داره یعنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahsa.khanbani 2 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سمپل ایراد نداره و اجرا میشه من کد های خودمو بر اساس همین سمپل نوشتم منتهی در برنامه من کار نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ در 11 ساعت قبل، mahsa.khanbani گفته است : سمپل ایراد نداره و اجرا میشه من کد های خودمو بر اساس همین سمپل نوشتم منتهی در برنامه من کار نمی کنه درود ممکنه یه جایی شو اشتباه نوشته باشی یا جا انداخته باشی خواستی سورستو بده نگا بندازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahsa.khanbani 2
سلام دوستان عزیز
در زمان استفاده از این کتابخانه اروری که میده android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x0 هست که با جستجو کردن در سایت های مختلف برای حل این مشکل تلاش کردم ولی متاسفانه نتونستم برطرفش کنم. دوستان راهه حلی برای رفعش دارین؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.