Mohsen27 199 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بچه ها به ی مشکل بر خوردم مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام تو قسمت مینفیس ادیتور قسمت مربوط به تم رو به SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light") تغییر بدید احتمالا رفع بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ نه میلاد جان حل نشد در ضمن به ارور بالایی هم دقت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام . هرچی هست مشکلی توی فایل androidManifest.xml هست. اما تو میگی واسه همه سورس ها این اررور میده عجیبه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ورژن api چنده ؟ ببر بالا ببین باز ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ درضمن میخوای برنامه رو اجرا کنی ، اسم پکیج رو عوض کن و اجراش کن. از منوی project>Package Name لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ از api نیست تا همین دیروز کار میکرد*sigar**badboys* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اینم اروری ک وقتی هر سورسی رو باز میکنم میاد دیگه دارم کلافه میشم هیچکس هم ج نمیده*asabani* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلامبچه ها به ی مشکل بر خوردم مشکل چیه؟ عزیز کتابخونه اضافه کردی به لیست کتابخونه هات؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ نه بیسیکمو اپدیت کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اگه میخوای حل بشه این کارا رو انجام بده. 1- برو توی پوشه ی نرم افزار فولدر لایبرری رو یه کپی بگیر نگهدار. 2-نرم افزار رو حذف کن. 3-نرم افزا رو دوباره تو یه درایو دیگه نصب کن. 4- برو به پوشه ی نرم افزار حالا اون لایبری رو اینجا پست کن. * فقط دقت کن فقط لایبرری های جدید اضافه بشن و قدیمی ها هیچکدوم جایگزین نشن* اینکار رو انجام بده وقتی ازت پرسید یه پوشه با این نام وجود داره بزن و وقتی بهت گفت یه فایل با این نام وجود اون تیک پایین رو بزن بعد روی دونت کپی کلیک کن. تا قدیمی ها تغییر نکنن. این کار رو انجام بده 100 درصد کارت حل میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shervinjoon 23 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من بی سواد یه چیزی بگم ؟؟ چرا به نسخه ی قبلی بر نمی گردی ؟؟؟ شاید نسخه جدید یه جایی ناهماهنگی یا باگ داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ دقیقا همینطور کردم ولی کار نکرد *asabani**asabani**asabani* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ دقیقا همینطور کردم ولی کار نکرد*asabani**asabani**asabani* آخه منم دارم از همین روژن استفاده میکنم.اصا با این ورژن شروع کردم. هیچ مشکلی نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ راستی عزیز jdk رو هم پاکیدم و بعد نصب کردم مشکل از این نباشه؟(قبل از اپدیت) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ راستی عزیز jdk رو هم پاکیدم و بعد نصب کردم مشکل از این نباشه؟(قبل از اپدیت) فکر نکنم. راستی مسیر نصب jdk رو تغییر دادی یا نه؟ قسمت کانفیگ پچز رو چک کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اره تغییر دادم اره چک شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ کسی میتونه بیاد تیم ویور؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اینم اروری ک وقتی هر سورسی رو باز میکنم میاد دیگه دارم کلافه میشم هیچکس هم ج نمیده*asabani* عزیزم منم این مشکل رو داشتم ه پروژه ایی رو می خواستم کامپایل کنم اینطوری می شد ! بعد بیخیال b4a شدم رفت سراغ android studio بعدش دوباره زد به سرم اومدم کل ابزار ها رو پاکیدم (jdk,sdk و ...) نسخه جدید b4a رو نصب کردم درست شد و تا الان مشکلی نداشته !*fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ دادا یه ویندوز عوض کن. بعد دوباره مراحل نصب رو برو کلافه هم نباش. *hendoone* ارور اولی که گذاشتی مربوط به تم تو منیفیسته و ارور دومی هم مربوط به پیدا نشدن فایلهاست. ولی بنظر بنده از ریشه بزن . یعنی یخ ویندوز سون 32 بیت خوجمل نصب کن بعد دوباره مراحل نصب B4A رو برو. *nose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من زمانی با این ارور ها مواجه شدم که همه کتابخانه هایی رو که داشتم با هم در پوشه library کپی کردم.با همه ی سورس ها مشکل داشت.اینو امتحان کن برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام
بچه ها به ی مشکل بر خوردم
مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.