mrnazari 6 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ سلام دوستان یه موضوعی بدجور ذهن منو درگیر خودش کرده اونم اینه که فرض کنید ما یه متنی داریم به صورت زیر: <display_url> abcdefghijklmnopqrstuvwxyz <display_resources> <display_url> ;ERG;AGJPKKGPOK <display_resources> <display_url> avaerhjhfjf <display_resources> <display_url> SYNSYAERYBNYAEYBKY <display_resources> <display_url> sghbactwREVY <display_resources> <display_url> SRTBSYV <display_resources> <display_url> ATRYBKMFDVERVYYY <display_resources> من میخوام هر چیزی که بین <display_url> و <display_resources> هستش رو به log کنم کلی روش فکر کردم و با indexof و substring2 کلی تست گرفتم ولی به نتیجهای نرسیدم و فقط اولی رو لاگ میکنه اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه بگه ممون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، mrnazari گفته است : سلام دوستان یه موضوعی بدجور ذهن منو درگیر خودش کرده اونم اینه که فرض کنید ما یه متنی داریم به صورت زیر: <display_url> abcdefghijklmnopqrstuvwxyz <display_resources> <display_url> ;ERG;AGJPKKGPOK <display_resources> <display_url> avaerhjhfjf <display_resources> <display_url> SYNSYAERYBNYAEYBKY <display_resources> <display_url> sghbactwREVY <display_resources> <display_url> SRTBSYV <display_resources> <display_url> ATRYBKMFDVERVYYY <display_resources> من میخوام هر چیزی که بین <display_url> و <display_resources> هستش رو به log کنم کلی روش فکر کردم و با indexof و substring2 کلی تست گرفتم ولی به نتیجهای نرسیدم و فقط اولی رو لاگ میکنه اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه بگه ممون میشم سلام دوست عزیز از اونجایی که الگوی تکراری تو متن مورد نظر شما هست پس کارتون راحته خب شما باید اولا یه آرایه استرینگ تعریف کنی و با استفاده از تابع Regex.spilet بیایی و متنت رو تیکه تیکه کنی و توی متغیر آرایه ای بریزی بعد بیایی و چیزی که میخوای رو ازش جدا کنی خب تابع Regex.spilet این تابع میاد یه الگو ازت میگیره و یه متن بعد متن مورد نظر رو طبق الگویی که بهش میدی برات تیکه تیکه میکنه برای شما باید اینطوری تیکه تیکه کنید : ''''''''''''''''Regex.Split("الگو "," matn ") Dim st() As String For i = 0 To 6 st() = Regex.Split("<display_resources>","text") 'text همون متن مورد نظر شماست Next خب با این کار متن شمت تیکه تیکه میشه ولی همچنان اون قسمت <display_url> بین متن هاتون هست خب الان با استفاده از substring میتونید اون تیکه رو هم حذف کنید یعنی کد کلی شما میشه اینطوری Dim st() As String Dim str As String For i = 0 To 6 st() = Regex.Split("<display_resources>","text") str = st(i).SubString(12) Log(str) Next الان فقط متن های داخل اون دو عبارت دلخواه شما لاگ میشه به همین سادگی به همین خوشمزگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، sbr گفته است : سلام دوست عزیز از اونجایی که الگوی تکراری تو متن مورد نظر شما هست پس کارتون راحته خب شما باید اولا یه آرایه استرینگ تعریف کنی و با استفاده از تابع Regex.spilet بیایی و متنت رو تیکه تیکه کنی و توی متغیر آرایه ای بریزی بعد بیایی و چیزی که میخوای رو ازش جدا کنی خب تابع Regex.spilet این تابع میاد یه الگو ازت میگیره و یه متن بعد متن مورد نظر رو طبق الگویی که بهش میدی برات تیکه تیکه میکنه برای شما باید اینطوری تیکه تیکه کنید : ''''''''''''''''Regex.Split("الگو "," matn ") Dim st() As String For i = 0 To 6 st() = Regex.Split("<display_resources>","text") 'text همون متن مورد نظر شماست Next خب با این کار متن شمت تیکه تیکه میشه ولی همچنان اون قسمت <display_url> بین متن هاتون هست خب الان با استفاده از substring میتونید اون تیکه رو هم حذف کنید یعنی کد کلی شما میشه اینطوری Dim st() As String Dim str As String For i = 0 To 6 st() = Regex.Split("<display_resources>","text") str = st(i).SubString(12) Log(str) Next الان فقط متن های داخل اون دو عبارت دلخواه شما لاگ میشه به همین سادگی به همین خوشمزگی خیلی ممنون از شما الان امتحان میکنم ایشالا که جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrnazari 6
سلام دوستان
یه موضوعی بدجور ذهن منو درگیر خودش کرده
اونم اینه که فرض کنید ما یه متنی داریم به صورت زیر:
من میخوام هر چیزی که بین <display_url> و <display_resources> هستش رو به log کنم
کلی روش فکر کردم و با indexof و substring2 کلی تست گرفتم ولی به نتیجهای نرسیدم و فقط اولی رو لاگ میکنه
اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه بگه ممون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.