Shaparak 3 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۶ سلام به همه برنامه نویسا و خسته نباشید جدیدا یه مشکلی پیدا کردم وقتی حروف اول رو مینوسم مثل قبلا منو برام باز نمیشه باید حتما کامل تایپ کنم مثلا میخوام بنویسم Button قبلا B میزدم خودش میومد اما الان نه هیچی نمیاد باید کامل تایپ کنم ممنون میشم کمکم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ در 12 دقیقه قبل، Shaparak گفته است : ببخشید ولی این برا b4a هست من اندروید استودیو رومیگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۶ در در 1396/11/29, 21:14:41، Shaparak گفته است : سلام به همه برنامه نویسا و خسته نباشید جدیدا یه مشکلی پیدا کردم وقتی حروف اول رو مینوسم مثل قبلا منو برام باز نمیشه باید حتما کامل تایپ کنم مثلا میخوام بنویسم Button قبلا B میزدم خودش میومد اما الان نه هیچی نمیاد باید کامل تایپ کنم ممنون میشم کمکم کنین سلام. برین تو قسمت TOOLS بعد قسمت IDE بعد برین رو گزینه Disable Implaicit ... تیک گزینه رو بردارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaparak 3 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۶ اصن همچین چیزی که شما میگین تو گزینه های تولس نیست!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ در 10 ساعت قبل، Shaparak گفته است : اصن همچین چیزی که شما میگین تو گزینه های تولس نیست!!! سلام دقت کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaparak 3 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ ببخشید ولی این برا b4a هست من اندروید استودیو رومیگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Shaparak 3
سلام به همه برنامه نویسا و خسته نباشید
جدیدا یه مشکلی پیدا کردم وقتی حروف اول رو مینوسم مثل قبلا منو برام باز نمیشه باید حتما کامل تایپ کنم
مثلا میخوام بنویسم Button قبلا B میزدم خودش میومد اما الان نه هیچی نمیاد باید کامل تایپ کنم
ممنون میشم کمکم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.