sedat 11 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ سلام دوستان چطور میشه نام یک فایل رو گرفت و در داخل یک متغیر استرینگ ریخت؟ مثلا من یک عکس از گوشی انتخاب کردم و میخوام اسمه عکسو روی یک متغیر استرینگ بریزم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ سلام بستگی داره فایل را چطور انتخاب می کنید ؟ از کتابخونه ی حاصی استفاده می کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sedat 11 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ در 10 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام بستگی داره فایل را چطور انتخاب می کنید ؟ از کتابخونه ی حاصی استفاده می کنید ؟ سلام از کتابخونه phone لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ خب اگر از Content Chooser استفاده می کنید که به شکل زیر باید کار کنید. ابتدا این تابع رو توی پروژتون اضافه کنید » Sub GetRealPath(address As String) As String If address.StartsWith("/") Then Return address Dim myArr() As String myArr = Array As String("_data") Dim c1 As Cursor Dim ref As Reflector Dim Uri As Object Uri = ref.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", _ Array As Object(address), _ Array As String("java.lang.String")) ref.Target = ref.GetContext ref.Target = ref.RunMethod("getContentResolver") c1 = ref.RunMethod4("query", _ Array As Object(Uri, myArr, Null, Null, Null), _ Array As String("android.net.Uri", _ "[Ljava.lang.String;", "java.lang.String", _ "[Ljava.lang.String;", "java.lang.String")) c1.Position = 0 Dim res As String res = c1.GetString("_data") c1.Close Return res End Sub در نهایت توی رویداد Result مربوط به Content Chooser به این شکل کد می نویسید : Sub CC_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) Dim x = GetRealPath(FileName) As String Dim theFileName = x.SubString(x.LastIndexOf("/")+1) As String End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sedat 11 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : خب اگر از Content Chooser استفاده می کنید که به شکل زیر باید کار کنید. ابتدا این تابع رو توی پروژتون اضافه کنید » Sub GetRealPath(address As String) As String If address.StartsWith("/") Then Return address Dim myArr() As String myArr = Array As String("_data") Dim c1 As Cursor Dim ref As Reflector Dim Uri As Object Uri = ref.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", _ Array As Object(address), _ Array As String("java.lang.String")) ref.Target = ref.GetContext ref.Target = ref.RunMethod("getContentResolver") c1 = ref.RunMethod4("query", _ Array As Object(Uri, myArr, Null, Null, Null), _ Array As String("android.net.Uri", _ "[Ljava.lang.String;", "java.lang.String", _ "[Ljava.lang.String;", "java.lang.String")) c1.Position = 0 Dim res As String res = c1.GetString("_data") c1.Close Return res End Sub در نهایت توی رویداد Result مربوط به Content Chooser به این شکل کد می نویسید : Sub CC_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) Dim x = GetRealPath(FileName) As String Dim theFileName = x.SubString(x.LastIndexOf("/")+1) As String End Sub چطور تو این انتخاب عیین کنم فایل فقط jpg باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sedat 11
سلام دوستان
چطور میشه نام یک فایل رو گرفت و در داخل یک متغیر استرینگ ریخت؟
مثلا من یک عکس از گوشی انتخاب کردم و میخوام اسمه عکسو روی یک متغیر استرینگ بریزم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.