edris1380 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 با سلام خدمت شما کاربران انجمن. اقا یکی مارو راهنمایی کنه الان تقریبا ده ها نفر هستن که این مشکل رو دارن . هر کاری هم که بگید تقریبا کردم براش لطفا اساتید راهنمایی کنن لیست کارایی که کردم: تغییر نسخه جی دی کی اپدیت اس دی کی تغیییر نسخه بیسیک تغییر api تغییر Keystore و... ولی این ارور زیر همیشه هست خواهشا کمکم کنید با تشکر B4A Version: 7.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.01s) Generating R file. (0.04s) Compiling debugger engine code. (0.76s) Compiling generated Java code. (0.97s) Convert byte code - optimized dex. (0.57s) Packaging files. (0.09s) Copying libraries resources (0.00s) Signing package file (private key). Error jarsigner error: java.security.InvalidKeyException: The security strength of SHA-1 digest algorithm is not sufficient for this key size لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
edris1380 2 ارسال شده در 10 خرداد، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2018 در در 1396/12/04, 21:12:28، farshid-k گفته است : سلام...آقا منم ی مشکل جدید پیدا شده برام یکی کمک کنه بعضی از پروزه ها که از قبل ساختم موقع اجرا مشکل ندارن ..اما پروژه جدید این خطا ا موقع اجرا میده لطفا راهنمایی کنید اساتید Copying libraries resources (0.00s) Signing package file (private key). (0.51s) ZipAlign file. (0.03s) Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/Feri_Driver_RAPID_DEBUG.apk Failure [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE] سلام مشکل شما از پروژتون نیست بلکه از شبیه سازتونه . من فکر میکنم که احتمال برنامه ای با همین پکیج نیم ولی با امضایی جدا گانه تو شبیه ساز وجود داشته باشه . شبیه سازتون رو ریست کنید مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 سلام دوست عزیز توی سایت مرجع هم این سوال پرسیده شده که ارل گفته "یه ناسازگاری کوچیک هست که توی نسخه ی بعدی رفع میشه ان شاالله " ولی در حال حاضر برای رفعش باید از این نسخه از جاوا Java 8u144 استفاده کنید Android Tutorial - jarsigner error: java.security.SignatureException: private key algorithm is not compatible | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
edris1380 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 خیلی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid-k 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 سلام...آقا منم ی مشکل جدید پیدا شده برام یکی کمک کنه بعضی از پروزه ها که از قبل ساختم موقع اجرا مشکل ندارن ..اما پروژه جدید این خطا ا موقع اجرا میده لطفا راهنمایی کنید اساتید Copying libraries resources (0.00s) Signing package file (private key). (0.51s) ZipAlign file. (0.03s) Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/Feri_Driver_RAPID_DEBUG.apk Failure [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
edris1380 2
با سلام خدمت شما کاربران انجمن.
اقا یکی مارو راهنمایی کنه الان تقریبا ده ها نفر هستن که این مشکل رو دارن . هر کاری هم که بگید تقریبا کردم براش لطفا اساتید راهنمایی کنن
لیست کارایی که کردم:
تغییر نسخه جی دی کی
اپدیت اس دی کی
تغیییر نسخه بیسیک
تغییر api
تغییر Keystore
و...
ولی این ارور زیر همیشه هست خواهشا کمکم کنید با تشکر
B4A Version: 7.80
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.03s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.01s)
Generating R file. (0.04s)
Compiling debugger engine code. (0.76s)
Compiling generated Java code. (0.97s)
Convert byte code - optimized dex. (0.57s)
Packaging files. (0.09s)
Copying libraries resources (0.00s)
Signing package file (private key). Error
jarsigner error: java.security.InvalidKeyException: The security strength of SHA-1 digest algorithm is not sufficient for this key size
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.