edris1380 2 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام خدمت شما کاربران انجمن. اقا یکی مارو راهنمایی کنه الان تقریبا ده ها نفر هستن که این مشکل رو دارن . هر کاری هم که بگید تقریبا کردم براش لطفا اساتید راهنمایی کنن لیست کارایی که کردم: تغییر نسخه جی دی کی اپدیت اس دی کی تغیییر نسخه بیسیک تغییر api تغییر Keystore و... ولی این ارور زیر همیشه هست خواهشا کمکم کنید با تشکر B4A Version: 7.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.01s) Generating R file. (0.04s) Compiling debugger engine code. (0.76s) Compiling generated Java code. (0.97s) Convert byte code - optimized dex. (0.57s) Packaging files. (0.09s) Copying libraries resources (0.00s) Signing package file (private key). Error jarsigner error: java.security.InvalidKeyException: The security strength of SHA-1 digest algorithm is not sufficient for this key size لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
edris1380 2 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ در در 1396/12/04, 21:12:28، farshid-k گفته است : سلام...آقا منم ی مشکل جدید پیدا شده برام یکی کمک کنه بعضی از پروزه ها که از قبل ساختم موقع اجرا مشکل ندارن ..اما پروژه جدید این خطا ا موقع اجرا میده لطفا راهنمایی کنید اساتید Copying libraries resources (0.00s) Signing package file (private key). (0.51s) ZipAlign file. (0.03s) Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/Feri_Driver_RAPID_DEBUG.apk Failure [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE] سلام مشکل شما از پروژتون نیست بلکه از شبیه سازتونه . من فکر میکنم که احتمال برنامه ای با همین پکیج نیم ولی با امضایی جدا گانه تو شبیه ساز وجود داشته باشه . شبیه سازتون رو ریست کنید مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز توی سایت مرجع هم این سوال پرسیده شده که ارل گفته "یه ناسازگاری کوچیک هست که توی نسخه ی بعدی رفع میشه ان شاالله " ولی در حال حاضر برای رفعش باید از این نسخه از جاوا Java 8u144 استفاده کنید Android Tutorial - jarsigner error: java.security.SignatureException: private key algorithm is not compatible | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
edris1380 2 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ خیلی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid-k 2 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ سلام...آقا منم ی مشکل جدید پیدا شده برام یکی کمک کنه بعضی از پروزه ها که از قبل ساختم موقع اجرا مشکل ندارن ..اما پروژه جدید این خطا ا موقع اجرا میده لطفا راهنمایی کنید اساتید Copying libraries resources (0.00s) Signing package file (private key). (0.51s) ZipAlign file. (0.03s) Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/Feri_Driver_RAPID_DEBUG.apk Failure [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
edris1380 2
با سلام خدمت شما کاربران انجمن.
اقا یکی مارو راهنمایی کنه الان تقریبا ده ها نفر هستن که این مشکل رو دارن . هر کاری هم که بگید تقریبا کردم براش لطفا اساتید راهنمایی کنن
لیست کارایی که کردم:
تغییر نسخه جی دی کی
اپدیت اس دی کی
تغیییر نسخه بیسیک
تغییر api
تغییر Keystore
و...
ولی این ارور زیر همیشه هست خواهشا کمکم کنید با تشکر
B4A Version: 7.80
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.03s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.01s)
Generating R file. (0.04s)
Compiling debugger engine code. (0.76s)
Compiling generated Java code. (0.97s)
Convert byte code - optimized dex. (0.57s)
Packaging files. (0.09s)
Copying libraries resources (0.00s)
Signing package file (private key). Error
jarsigner error: java.security.InvalidKeyException: The security strength of SHA-1 digest algorithm is not sufficient for this key size
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.