Panahi 0 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ سلام میشه اگر مثلا آیتم اول لیست ویو کلیک شد ی لایوت جدید روی ی پنل که همون لیست ویو روش هست لود کنیم؟ .: If value =0 then Panel1.removeallviews Panel1. Loadlayout("") End if من این کد رو زدم ولی کار نمیکنه ۰ی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، Panahi گفته است : سلام میشه اگر مثلا آیتم اول لیست ویو کلیک شد ی لایوت جدید روی ی پنل که همون لیست ویو روش هست لود کنیم؟ .: If value =0 then Panel1.removeallviews Panel1. Loadlayout("") End if من این کد رو زدم ولی کار نمیکنه ۰ی کار کنم If Position =0 then Panel1.removeallviews Panel1. Loadlayout("") End if به جای value باید از Position استاده کنی اینو توی رویداد کلیک آیتم لیست ویوو بنویس با این کد وقتی روی ایتم اول کلیک شد لایوت مورد نظرت لود میشه ضمنا قبل از همه باید parent لیست ویوو panel باشه هاااا یعنی لیست ویوو رو مثلا از توی دیزاینر به پتل اضافه کرده باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Panahi 0
سلام
میشه اگر مثلا آیتم اول لیست ویو کلیک شد ی لایوت جدید روی ی پنل که همون لیست ویو روش هست لود کنیم؟
.:
If value =0 then
Panel1.removeallviews
Panel1. Loadlayout("")
End if
من این کد رو زدم ولی کار نمیکنه ۰ی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.