CNGMI 4 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ سلام دوستان دیدید وقتی تو یه چت هستیم توی تلگرام دستمون رو از چپ به راست میکشیم میره تو اکتیویتی اصلی؟ این رو چطوری میتونم پیاده کنم توی برنامه خودم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ باید با gesture ها کار کنید و Swipe رو تشخیص بدید و باهاش اکتیویتی رو فینیش کنید البته بایدبا انیمیشن و اینا هم همراه باشه با این کتابخونه به راحتی میتونید اینکارو انجام بدید GitHub - liuguangqiang/SwipeBack: SwipeBack is an android library that can finish a activity by using gesture. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ از view pager استفاده کن دوست من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
CNGMI 4 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۶ ویو پیجر مگه برای خود لایوت نیست که بین تب ها پیمایش کنیم؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
CNGMI 4
سلام دوستان
دیدید وقتی تو یه چت هستیم توی تلگرام دستمون رو از چپ به راست میکشیم میره تو اکتیویتی اصلی؟
این رو چطوری میتونم پیاده کنم توی برنامه خودم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.