soroush80 6 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۶ سلام یه سوال داشتم سوالم اینه که من پوش نوتیفیکیشنم فعاله الان میخوام پوش تبلیغاتی بزنم ولی نمیدونم تبلیغاتو از کجا بیارم میخواستم بدونم سرویسی هست که تبلیغات رو در اختیارم بزاره یا خودم باید بگردم دنبال تبلیغات؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، soroush80 گفته است : ببخشید این کانال هایی که میگید لینکشودارید؟؟لطف میکنید. Telegram: Contact @pushnotifications Telegram: Contact @NovinDevelopers این دوتا کانالو دارم که اولی اعضاش بیشتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، soroush80 گفته است : سلام یه سوال داشتم سوالم اینه که من پوش نوتیفیکیشنم فعاله الان میخوام پوش تبلیغاتی بزنم ولی نمیدونم تبلیغاتو از کجا بیارم میخواستم بدونم سرویسی هست که تبلیغات رو در اختیارم بزاره یا خودم باید بگردم دنبال تبلیغات؟؟؟ اگه کاربراتون بالا هست مثل بیست کا به بالا میتونید اجاره بدید به پوشه(اگه اشتباه نکنم بیست به پایین قبول نمیکرد) اگرم نمیخواید اجاره بدید و دست خودتون باشه باید تو کانال های پوش عضو شید و آگهی بدید یا تو گروه های گسترده شرکت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۶ در 22 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : اگه کاربراتون بالا هست مثل بیست کا به بالا میتونید اجاره بدید به پوشه(اگه اشتباه نکنم بیست به پایین قبول نمیکرد) اگرم نمیخواید اجاره بدید و دست خودتون باشه باید تو کانال های پوش عضو شید و آگهی بدید یا تو گروه های گسترده شرکت کنید ببخشید این کانال هایی که میگید لینکشودارید؟؟لطف میکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
سلام یه سوال داشتم سوالم اینه که من پوش نوتیفیکیشنم فعاله الان میخوام پوش تبلیغاتی بزنم ولی نمیدونم تبلیغاتو از کجا بیارم میخواستم بدونم سرویسی هست که تبلیغات رو در اختیارم بزاره یا خودم باید بگردم دنبال تبلیغات؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.