اندرویدستان 90 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ من لینکی که با پسوند HTTP هست را در webview میتوانم ببینم ولی همان لینک را با پسوند HTTPS قابل مشاهده نیست و پیغام صفحه وب موجود نیست میدهد این درحالی است که هر دو گزینه HTTP و HTTPS برای سایت فعال است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ در 20 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام کتابخونه ی WebViewSetting رو براتون قرار میدم. به صورت زیر کد نویسی کنید : Dim ws As WebViewSettings ws.setPluginState(webview,"ON") ws.setAllowFileAccess(webview,True) webviewLoadUrl("HTTP URL") کد رو تست کنید، ببنید نتیجه میگیرید یا خیر. WebViewSetting.rar سلام عزیز نشد وقتی از HTTP استفاده میکنم میشه ولی وقتی از HTTPS استفاده میکنم نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ سلام کتابخونه ی WebViewSetting رو براتون قرار میدم. به صورت زیر کد نویسی کنید : Dim ws As WebViewSettings ws.setPluginState(webview,"ON") ws.setAllowFileAccess(webview,True) webviewLoadUrl("HTTP URL") کد رو تست کنید، ببنید نتیجه میگیرید یا خیر. WebViewSetting.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
من لینکی که با پسوند HTTP هست را در webview میتوانم ببینم ولی همان لینک را با پسوند HTTPS قابل مشاهده نیست و پیغام صفحه وب موجود نیست میدهد
این درحالی است که هر دو گزینه HTTP و HTTPS برای سایت فعال است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.