soroush80 6 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ سلام من از این کد برای عوض کردن بکگراند اکتیویتی استفاده کردم getWindow().getDecorView().setBackgroundColor(getResources().getColor(R.color.dot_light_screen5)); اما حالا میحوام همینجا بکگراند کل اکتیویتی ها رو تغیر بدم چجوری میتونم ممنون از کمکتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ با جاوا نمیتونین یه کد بزنین برای تمام اکتیویتی ها مگر اینکه توی همه ی اکتیویتی ها بیاین و این کد رو قرار بدین پیشنهاد من اینه که بیاید و یه متغیر از نوع int تعریف کنید و توی SharedPreference ذخیره کنید تو همه ی اکتیویتی ها یه متد تعریف کنید که یه ورودی int داشته باشه مثلا اسمش رو میذاریم color به این صورت : private void setBackgroundColor(int color){ getWindow().getDecorView().setBackgroundColor(getResources().getColor(color)); } حالا توی onCreate بهش مقدار بدین به این صورت : int color = preference.getBoolean("bg_color_key",android.R.color.white); setBackgroundColor(color); بهش گفتیم از SharedPreference بخون رنگ رو و اگه نبود سفید رو برگردون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
سلام من از این کد برای عوض کردن بکگراند اکتیویتی استفاده کردم
اما حالا میحوام همینجا بکگراند کل اکتیویتی ها رو تغیر بدم
چجوری میتونم ممنون از کمکتون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.