حمید زارع 331 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ سلام من این لایه که فایلش را پیوست کردم را طراحی کردم مشکل اینجاست که با ایمولاتور روی سیستم مشکلی نداره ولی روی گوشی واقعی صفحه خالی نشون میده مشکل چیه ؟ XML 961220.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ در 18 ساعت قبل، حمید زارع گفته است : یعنی ممکنه به خاطر SDK باشه ؟ من SDK 25 هست و اندروید 2.3 ممکنه ولی باید به کد ها هم یکم دقت کنید شاید یک جایی رو اشتباه کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ سلام من رو گوشیم تست کردم و بدون مشکل اورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ جطوری ؟!!! اندرویدتون چه ورژنیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ در 53 دقیقه قبل، حمید زارع گفته است : جطوری ؟!!! اندرویدتون چه ورژنیه ؟ گوشیم سامسونگ j7 اندروید 6 با اندروید استودیو 3.0.1 با sdk ورژن 27 خروجی گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ یعنی ممکنه به خاطر SDK باشه ؟ من SDK 25 هست و اندروید 2.3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من این لایه که فایلش را پیوست کردم را طراحی کردم
مشکل اینجاست که با ایمولاتور روی سیستم مشکلی نداره ولی روی گوشی واقعی صفحه خالی نشون میده
مشکل چیه ؟
XML 961220.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.