mojtaba2213 4 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ سلام دوستان ببخشید من می خوام با استفاده از دیتابیس کاری کنم که کاربر برای ثبت نام (برای ورود منظورم نیست بلکه برای ثبت نام در یک چیز مثلا کلاس ) کد های پی اچ پی رو چجور باید بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۶ در 19 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام توی فروشگاه، قسمت آموزش های آنلاین، اموزش در این مورد وجود داره. کار با دیتابیس انلاین و نوشتن کد PHP رو اموزش میدن. خیلی ممنون فقط یک سوال اگر من بخواهم برای یک پنل که شامل چند لیبل و ایمیج ویو هست دیتابیس بسازم آیا این کار امکان پذیر است؟ واینکه برای هر لیبل و ایمیج ویو باید یک دیتابیس جدا بسازم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ سلام توی فروشگاه، قسمت آموزش های آنلاین، اموزش در این مورد وجود داره. کار با دیتابیس انلاین و نوشتن کد PHP رو اموزش میدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojtaba2213 4
سلام دوستان
ببخشید من می خوام با استفاده از دیتابیس کاری کنم که کاربر برای ثبت نام (برای ورود منظورم نیست بلکه برای ثبت نام در یک چیز مثلا کلاس ) کد های پی اچ پی رو چجور باید بنویسم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.