mahdi_s 6 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ Ms_GoogleMap مشاهده فایل سلام خدمت تمامی کاربران عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه اولین پست من هستش امیدوارم مفید باشه. کتابخانه Ms_GoogleMap کتابخانه ای قدرتمند در زمینه نمایش نقشه با چهار حالت نمایش قابلیت زوم قابلیت انتخاب حالت نمایش دانلود پیکاسو ارسال کننده mahdi_s ارسال 03/17/2018 دسته کتابخانه ها 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ سلام تشکر بابت کتابخونه کاربردیتون ولی الان خطایی مربوط به پیکاسو میده java.lang.NoClassDefFoundError: com.squareup.picasso.Picasso که هنگامی که کتابخونه اضافه میشه به سورس خطای زیر رو میده Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/DefaultTarget; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/DefaultTargetImpl; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/Picasso; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/RequestBuilder; 4 errors; aborting @mahdi_s نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi_s 6 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ در در 1396/12/26, 15:22:04، محمد رشوند گفته است : سلام تشکر بابت کتابخونه کاربردیتون ولی الان خطایی مربوط به پیکاسو میده java.lang.NoClassDefFoundError: com.squareup.picasso.Picasso که هنگامی که کتابخونه اضافه میشه به سورس خطای زیر رو میده Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/DefaultTarget; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/DefaultTargetImpl; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/Picasso; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Luk/co/martinpearman/b4a/squareup/picasso/RequestBuilder; 4 errors; aborting سلام کتابخونه پیکاسو پیوست شد @mahdi_s نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ در در 1396/12/26, 09:28:00، mahdi_s گفته است : Ms_GoogleMap مشاهده فایل سلام خدمت تمامی کاربران عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه اولین پست من هستش امیدوارم مفید باشه. کتابخانه Ms_GoogleMap کتابخانه ای قدرتمند در زمینه نمایش نقشه با چهار حالت نمایش قابلیت زوم قابلیت انتخاب حالت نمایش دانلود پیکاسو ارسال کننده mahdi_s ارسال 03/17/2018 دسته کتابخانه ها سلام برای قرار دان در اپ نیاز به api سمت گوگل هست یعنی باید ۲۰۰ دلار پرداخت کنیم ماهیانه من فقط چیزی نیاز دارم مثلا ۱۰۰ تا مکان مارک کنم و نقشه رو نشون بدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.