اندرویدستان 90 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۷ من یک لینک به کاربر میدم که میتونه داخل webview به نمایش در بیاورد حالا مشکل اینه که نمیخوام این صفحه وب را گت المنت کنه و کدهای داخلش رو بیرون بکشه ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۷ این مشکل را با تصویر نمایش میدم گفتم شاید کسی متوجه نشده باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۷ دقیق متوجه نشدم الان شما webview1 رو دارید خوب گت المنت هم ببرید تو webview2 بعد اینشالیزش کن تا دیده نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۷ در در 1397/01/06, 00:29:21، mobah گفته است : دقیق متوجه نشدم الان شما webview1 رو دارید خوب گت المنت هم ببرید تو webview2 بعد اینشالیزش کن تا دیده نشه نه عزیز دل من یک لینک به کاربر میدم که بعد از نمایش داخل وب ویو داخلش دوتا جعبه متن برای ورود اطلاعات ایمیل و رمز هست نمیخوم کاربران با گت المنت جعبه متنها را پر کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
من یک لینک به کاربر میدم که میتونه داخل webview به نمایش در بیاورد
حالا مشکل اینه که نمیخوام این صفحه وب را گت المنت کنه و کدهای داخلش رو بیرون بکشه
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.