pooriya 0 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ سلام دوستان خسته نباشید.... ببخشید یه سوال داشتم ... من 20 تا button با حلقه for برای خودم درست کردم حالا میخوام وقتی فشرده میشن یعنی وقتی کاربر روی هرکدومشون که میزنه بره پایین بیاد بالا.. ادرسه یه فایل gif رو میزارم اگه منظورم رو نفهمیدین ببینیدش.. نمیدونم چطوری باید اینکارو بکنم .... ممنونم میشم راهنماییم کنید http://s9.picofile.com/file/8322818434/i.gif لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ سلام Sub Button1_Down Dim b As Button = Sender Dim size As Int = 7 b.SetLayoutAnimated(75,b.Left + size , b.Top + size , b.Width - (size * 2) , b.Height - (size * 2)) End Sub Sub Button1_Up Dim b As Button = Sender Dim size As Int = 7 b.SetLayoutAnimated(75,b.Left - size , b.Top - size , b.Width + (size * 2) , b.Height + (size * 2)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pooriya 0 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ عزیز این ساب sub button1_down از کجا میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pooriya 0 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، softir گفته است : سلام Sub Button1_Down Dim b As Button = Sender Dim size As Int = 7 b.SetLayoutAnimated(75,b.Left + size , b.Top + size , b.Width - (size * 2) , b.Height - (size * 2)) End Sub Sub Button1_Up Dim b As Button = Sender Dim size As Int = 7 b.SetLayoutAnimated(75,b.Left - size , b.Top - size , b.Width + (size * 2) , b.Height + (size * 2)) End Sub عزیز این ساب sub button1_down از کجا میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۷ در 16 ساعت قبل، pooriya گفته است : عزیز این ساب sub button1_down از کجا میاد دستی باید اضافه کنی . تو نسخه های قبلی بودن . اما جدید نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pooriya 0 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۷ سلام..عزیز این روش رو امتحان کردم.. ولی کار نمیکنه فقط روی یدونه از button ها کار میکنه....من با حلقه for اومدم 20 تا button ایجاد کردم میخوام همشون اینجوری بشن...راه دیگه ای نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pooriya 0 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۷ دوستان کسی نمیدونه..؟خیلی نیاز دارم.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pooriya 0
سلام دوستان خسته نباشید.... ببخشید یه سوال داشتم ... من 20 تا button با حلقه for برای خودم درست کردم
حالا میخوام وقتی فشرده میشن یعنی وقتی کاربر روی هرکدومشون که میزنه بره پایین بیاد بالا.. ادرسه یه فایل gif رو میزارم اگه منظورم رو نفهمیدین ببینیدش.. نمیدونم چطوری باید اینکارو بکنم .... ممنونم میشم راهنماییم کنید
http://s9.picofile.com/file/8322818434/i.gif
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.