MrMedia 98 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ سلام من یک قطعخ کدی شبیه به این دارم و میخوام با دستور regex مقداری که به فارسی گزینه نوشته شدن رو استخراج کنم چطوری میتونم این کار رو بکنم؟ <div class="start"><i></i>گزینه 1</div><!--/.start-time--> <div class="end"><i></i>گزینه 2</div><!--/.start-date--> <div class="wrapper A"> <div class="heading A"> <div class="obj-names"> <div class="obj right">گزینه 3</div><!--/.obj.right--> <div class="panels-container"> <div class="panel right obj-95">گزینه 4</div><!--/.panel.right--> <span class="dash">-</span> <div class="panel left obj-76">گزینه 5</div><!--/.panel.right--> </div><!--/.panels-container--> <div class="obj left">گزینه 6</div><!--/.obj.left--> </div><!--/.obj-names--> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ سلام روال کار رو سخت نکنید واس خودتون.ریجکس خوبه ولی خب نوشتن یه الگوی مناسب کمی مشکل تر از روش های دیگست شما بیا از Jsoup استفاده کن و المنت هارو بگیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ اتفاقا مد نظر داشتم این کتابخونه رو ولی تعداد متغییر ها زیاده در کد بالا که مثال زدم این کد مثلا 12 بار در html تکرار شده و باید group تشکیل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MrMedia 98
سلام من یک قطعخ کدی شبیه به این دارم و میخوام با دستور regex مقداری که به فارسی گزینه نوشته شدن رو استخراج کنم
چطوری میتونم این کار رو بکنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.