shahram_g 19 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام چطوری میتونم مقادیر لیست ویو را ویرایش کنم.مثلا فرض کنید یک لیست دارم با 100 آیتم حالا میخوام ایتم 50 رو تغییر بدم چطوری میشه انجام داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahram_g 19 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، rasool.g گفته است : سلام. تا جایی که یادمه listview معمولی متد تغییر ایتم نداشت. پس باید مقادیر رو داخل لیست قرار بدید و تغییرات رو هم در لیست انجام بدید و بعد از هر بار تغییر،محتوای لیست ویوو رو پاک و دوباره اون رو با یک حلقه از روی لیست بسازید . ازمتد clear برای پاک کردن اون استفاده کنید. فکر کنم متد SetSelection هم اسکرول رو بعد از دوباره سازی لیست ویوو به موقعیت ایتم مورد نظر میبره. بهتره از کتابخانه های داخل انجمن مثل Persian RecyclerView , AriaListView استفاده کنید که قابلیت ها و امکانات خیلی بیشتری داره. مثل قابلیت تغییر ایتم سپاس از وقتی که گذاشتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام؛ خب بستگی داره آیتم ها از چه طریقی به لیست ویو اضافه شده باشن. اگه از دیتابیس باشه که مشخصه باید از طریق دیتابیس آیتم مورد نظر رو تغییر بدید. اگر دستی باشه هم آیتم 50 رو از کد ها ویرایش میکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahram_g 19 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، مهدی کفشگر گفته است : سلام؛ خب بستگی داره آیتم ها از چه طریقی به لیست ویو اضافه شده باشن. اگه از دیتابیس باشه که مشخصه باید از طریق دیتابیس آیتم مورد نظر رو تغییر بدید. اگر دستی باشه هم آیتم 50 رو از کد ها ویرایش میکنید. دستی اضافه شدن میخوام بدونم چطوری باید فقط ایتم 50 رو دستی ویرایش کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ چجور ویرایشی یعنی ؟ لیست ویو position داره از این طریق میشه هر ایتی رو تغییر داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahram_g 19 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 51 دقیقه قبل، behnam_tr گفته است : چجور ویرایشی یعنی ؟ لیست ویو position داره از این طریق میشه هر ایتی رو تغییر داد ببینید مثلا مقدار ایتم 50 ali هست من میخوام تغییرش بدم به mohammad لطفا کدش رو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahram_g 19 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 21 ساعت قبل، shahram_g گفته است : ببینید مثلا مقدار ایتم 50 ali هست من میخوام تغییرش بدم به mohammad لطفا کدش رو بگید راهی نداره واقعا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام. تا جایی که یادمه listview معمولی متد تغییر ایتم نداشت. پس باید مقادیر رو داخل لیست قرار بدید و تغییرات رو هم در لیست انجام بدید و بعد از هر بار تغییر،محتوای لیست ویوو رو پاک و دوباره اون رو با یک حلقه از روی لیست بسازید . ازمتد clear برای پاک کردن اون استفاده کنید. فکر کنم متد SetSelection هم اسکرول رو بعد از دوباره سازی لیست ویوو به موقعیت ایتم مورد نظر میبره. بهتره از کتابخانه های داخل انجمن مثل Persian RecyclerView , AriaListView استفاده کنید که قابلیت ها و امکانات خیلی بیشتری داره. مثل قابلیت تغییر ایتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahram_g 19
سلام
چطوری میتونم مقادیر لیست ویو را ویرایش کنم.مثلا فرض کنید یک لیست دارم با 100 آیتم
حالا میخوام ایتم 50 رو تغییر بدم
چطوری میشه انجام داد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.