bps20590 1 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام من نیاز به سورس برنامه عضویت در اپلیکیشن دارم که شماره همراه طرف رو بگیره یه کد فعال سازی از طریق پیامک براش بفرسته و سپس کاربر با ورود کد فوق بتونه با اپلیکیشن کار کنه لطفا اگر سراغ دارید لینکش رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/02/22, 09:16:42، bps20590 گفته است : سلام من نیاز به سورس برنامه عضویت در اپلیکیشن دارم که شماره همراه طرف رو بگیره یه کد فعال سازی از طریق پیامک براش بفرسته و سپس کاربر با ورود کد فوق بتونه با اپلیکیشن کار کنه لطفا اگر سراغ دارید لینکش رو بزارید سلام مشکلت حل شد ؟ - یه جا فکر کنم 10 میفروشه همینی که دوستمون معرفی کرده - 5 تو بده 5 من بخریمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ یک نمونه آماده برای این کار وجود داره که در سایت سورس تایید پیامکی بیسیک فور اندروید | بیسیک اپ برای خریداری موجود هستش ولی اگه با api آشنایی داری و می خواید از سر شماره یک پنل پیامکی پیام رو ارسال کنید کافیه به api پنل پیامکتون مراجعه کنید و طبق راهنمایی هاش کد های b4a رو برای اتصال به پنل بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bps20590 1
سلام
من نیاز به سورس برنامه عضویت در اپلیکیشن دارم که شماره همراه طرف رو بگیره یه کد فعال سازی از طریق پیامک براش بفرسته و سپس کاربر با ورود کد فوق بتونه با اپلیکیشن کار کنه لطفا اگر سراغ دارید لینکش رو بزارید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.