4221577 0 ارسال شده در 12 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2018 سلام دوستان من با انتقال متغیر از یک اکتیویتی به اکتیویتی دیگه مشکل داشتم.تا جایی که فهمیدم اینکه اگر بیایم توی قسمت متغییر های عمومی متغیررمون رو تعریف کنیم این متغییر رو فقط میشه بدون مقدار در اکتیویتیهای دیگه فراخوانی کرد.برای تبادل از این روش استفاده میکنیم CallSubDelayed2(act2, "majid", data) که act2نام اکتیویتی که قرار است داده به ان ارسال شود majidنام سابی هستش که قراره داده ها بهش در اکتیویتی دیگه منتقل بشه dataهم متغییری هست که میخوای مقدارش رو بفرستیم به act2 دیگه و حالا باید در اکتیویتی دیگه که قراره داده ها رو بگیریم یه ساب با اسمی که در بالا ازش استفاده کردیم رو درست میکنیم و بنا به احتیاج اون رو میریزیم در متغییری از نوع string Sub majid (m As String) Label1.Text =m End Sub , و حالا میایم و از مقدار m که از اکتیویتی اول به ما رسیده استفاده میکنیم گفتم شاید این بحث بدرئ عده ای بخوره چون من رو واقعا گیج کرده بوداگه مشکلی بود ببخشید خلاصه . بحث بعدی براتون استفاده از سرویس ماژول رو توضیح میدم و بعدش هم ارتباط hc-05 با اندروید که برای کارای رباتیک لازم میشه و شاید بدردتون بخوره مخلص همه:مجید دودانگه از خدابنده زنجان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.