بنده یک بازی دونفره آنلاین ساختم که از طریق سوکت پروگرامینگ ارتباط دو کاربر با سرور رو برقرار میکنه.
حدود 6 ماه است که در حال اجرا است اما از دو روز گذشته توسط mcafee به عنوان بدافزار شناسایی شده !
اینطور که پیداست بدافزار به تکه کدهایی میگن که بدون اجازه کاربر به بخش های مختلف دستگاه دسترسی داره و ایجاد مشکل میکنه !
بنده تمامی مجوز های لازم رو در منیفست تایپ کردم.
تنها دو دسترسی رو لغو کردم که مربوط به کتابخانه دو سریال دستگاه های دو سیم کارته است. این کتابخانه توسط یکی از اعضا فعال همین وب سایت نوشته شده و نمیدونم چرا به تماس و ارسال پیامک دسترسی داره.
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
بنده یک بازی دونفره آنلاین ساختم که از طریق سوکت پروگرامینگ ارتباط دو کاربر با سرور رو برقرار میکنه.
حدود 6 ماه است که در حال اجرا است اما از دو روز گذشته توسط mcafee به عنوان بدافزار شناسایی شده !
اینطور که پیداست بدافزار به تکه کدهایی میگن که بدون اجازه کاربر به بخش های مختلف دستگاه دسترسی داره و ایجاد مشکل میکنه !
بنده تمامی مجوز های لازم رو در منیفست تایپ کردم.
تنها دو دسترسی رو لغو کردم که مربوط به کتابخانه دو سریال دستگاه های دو سیم کارته است. این کتابخانه توسط یکی از اعضا فعال همین وب سایت نوشته شده و نمیدونم چرا به تماس و ارسال پیامک دسترسی داره.
لینک کتابخانه :
بنده با کد زیر دسترسی ها رو پاک کردم:
RemovePermission(android.permission.SEND_SMS) RemovePermission(android.permission.CALL_PHONE)
به نظر شما دلیلش همینه ؟ یا استفاده از سوکت نویسی دسترسی خاصی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون دارم کاربران رو از دست میدم ...
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.