حمید زارع 331 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام چطوری میتونم آیکن و عنوان اکتیویتی که به صورت پیش فرض سمت چپ قرار داره به سمت راست انتقال بدم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ درود تا جایی که من اطلاع دارم و جست و جو کردم همچین کاری رو توی B4A نمیشه انجام داد مگه اینکه Activity Title رو False کنید و با یک Panel اون چیزی که مد نظر خودتون هست رو بسازید *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام والا تا حالا تجربش نکردم و به نظرم فکر نکنم بشه ( شایدم بشه *laugh2* ). ولی خودتون میتونید مثلا تایتل بار رو بردارید و اختصاصی بسازید حالا هر کجا دوست داشتید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اختصاصی یعنی چه جوری ؟؟ میشه راهنمایی کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ با یک پنل و یک ایمیج ویو و یک لیبل همین *herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ همونطور که دوستان گفتن تایتل برنامه رو وردار و خودت با یک پنل،iamgeview و لیبل ، عنوان درست کن. حتی از پیشفرض گوشی هم قشنگ تر میشه. و شما میگی عنوان و ایکن رو ببری سمت راست ، همه گوشی ها ایکن برنامه رو نشون نمیدن و فقط عنوانرو مینویسه و حتی اونم خیلی چرت میشه (مثل گوشی من) بعد میتونی واسه عنوانت فونت خوشگل و هر رنگی که میخوای بذاری،پس بهتره خودت درست کنی... اینم نمونه عکس که با پنل درست کردم حالا... اگه نمیدونی چجوری هست ساختش بگو تا کمک کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ استفاده از پنل راه خوبیه و دست شما تو دیزاینش کاملا بازه ، ولی خب میدونی بیسیکه و دیزاین کردنش ... ، پیشنهاد میکنم از لایب AHActionBar استفاده کن. نمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
چطوری میتونم آیکن و عنوان اکتیویتی که به صورت پیش فرض سمت چپ قرار داره به سمت راست انتقال بدم ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.