Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میشه یک عکس از گالری گرفت و در یک عکس دیگه ترکیبش کرد ؟ مثلا شبیه نرم افزار سنگ قبرم (مثال) ؟*dntknow* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عزیز ممنون از راهنماییت ولی من دقیقا نفهمیدم ! میتونی خواهشا با کد توضیح بدی نرم افزار شبیه این » http://cafebazaar.ir/app/com.Barantech.FrameHomes.frames/?l=fa مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ بک گراندش که کار نداره یه عکسی انتخاب میکنی و بقییشم باید 2کار بلد باشی 1- فراخونی از گالری یا دوربین که احتمال قوی تو خود انجمن هست 2- ذخیره و اشتراک گذاری که اینم فک کنم هست تو انجمن من فعلا b4a نصب ندارم که بتونم با کد بهت توضیح بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ تنها نکته ای که تو این برنامه ها وجود داره کج بودن و مایل بودن عکسا هس که یه کتابخونه داره اسمش خاطرم نیس پیدا کردم پیوست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام تصویر زمینه اش که ثابته میشه خود بک گراند صفحه و اون یه تیکه که تغییر میکنه میشه از ایمیج ویو استفاده کرد که بره عکسو از گالری برداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alireza.Ghafari 2,104
سلام دوستان چطور میشه یک عکس از گالری گرفت و در یک عکس دیگه ترکیبش کرد ؟
مثلا شبیه نرم افزار سنگ قبرم (مثال) ؟*dntknow*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.