rezar4950 0 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان من به اپ طراحی کردم الان می خوام محتوای اپ رو بصورت اشتراک ماهانه ارائه بدم راهی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۷ از کتابخانه کافه بازار استفاده کن اشتراک ماهانه داره و اشتراک سالانه میتونید در برنامه ازش استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezar4950 0 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ این کتابخانه فقط پرداخت درون برنامه ای برای یک باره در در ضمن بنده با b4a کار میکنم بازار همچین مستندات فنی برای این زبان نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ در 6 ساعت قبل، rezar4950 گفته است : این کتابخانه فقط پرداخت درون برنامه ای برای یک باره در در ضمن بنده با b4a کار میکنم بازار همچین مستندات فنی برای این زبان نداره سلام کتابخونه اش تو خود انجمن هست همراه اموزش ولی تو فروشگاه (فکر کنم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، rezar4950 گفته است : این کتابخانه فقط پرداخت درون برنامه ای برای یک باره در در ضمن بنده با b4a کار میکنم بازار همچین مستندات فنی برای این زبان نداره از کجا میدونید که میگید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/03/02, 15:08:02، rezar4950 گفته است : سلام دوستان من به اپ طراحی کردم الان می خوام محتوای اپ رو بصورت اشتراک ماهانه ارائه بدم راهی هست؟ راهی پیدا کردی ؟ - یا باید بگردی پیدا کنی - یا بدی یکی شخصی برات بنویسن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezar4950 0 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، danial1369 گفته است : از کجا میدونید که میگید؟؟؟ هنوز استفاده نکردم ولی توی توضیحاتیش چیزی در این رابطه نگفته در ۱ ساعت قبل، softir گفته است : راهی پیدا کردی ؟ - یا باید بگردی پیدا کنی - یا بدی یکی شخصی برات بنویسن هر موقع راهی پیدا کردم زیر همین موضوع میگم تا دوستان استفاده کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۷ در 4 دقیقه قبل، rezar4950 گفته است : هنوز استفاده نکردم ولی توی توضیحاتیش چیزی در این رابطه نگفته هر موقع راهی پیدا کردم زیر همین موضوع میگم تا دوستان استفاده کنند اگه خواستی به دوستان بگم با هزینه برات بنویسن . من خودم بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۷ این کتابخانه رو حریداری کن فیلم اموزشی هم داره تو پلن کافه بازار هم سه نوع پلن وجود داره کملا رایگان خرید اشتاراکی تنظیم کن زو اشتراکی که برنامه برای اشتراک ماهانه یا سالانه وفتی کاربر خرید رو انجام داد تا اون مدت تمام نشه نمیتونه دوباره خرید انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezar4950 0
سلام دوستان
من به اپ طراحی کردم الان می خوام محتوای اپ رو بصورت اشتراک ماهانه ارائه بدم
راهی هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.