fun_code 216 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ سلام وقتی برنامه ای دارید که زیاد با اعداد تصادفی کار میکنه ، وقتی از تابع RND استفاده می کنید موردی که به چشم میاد توازنی بین اعداد انتخاب شده است ! انگار طبق یک اصولی اعداد انتخاب میشن... چطور میشه واقعا اعداد تصادفی ایجاد کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ من یه جا دیدم با آموزششش یه کتابخانه بود اعداد تصادفی غیر تکراری انتخاب می کرد . ولی فکر کنم پولی بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، softir گفته است : من یه جا دیدم با آموزششش یه کتابخانه بود اعداد تصادفی غیر تکراری انتخاب می کرد . ولی فکر کنم پولی بود . سلام پولی بودن مهم نیست. مهم خروجی کتابخانه است که واقعا اعداد تصادفی ایجاد کنه. تابع RND خیلی خیلی بد اعداد تصادفی تولید میکنه... گاها بسیار تکراری میده و گاها اعداد بسیار ریز میده. مخصوصا اگر محدوده مورد نظر کم باشه. فرضا اعداد بین 1 الی 10. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ سلام این هم نمونه فایل apk دوستم ساخته هر کاری کردم سورس نداد به منم پولی میده -------------------------------------- لینک دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، softir گفته است : سلام این هم نمونه فایل apk دوستم ساخته هر کاری کردم سورس نداد به منم پولی میده سلام این میاد از 1 تا 40 رو بصورت تصادفی در یه لیست و بدون تکرار قرار میده. من اینو نیاز ندارم. من فرضا میخوام 12 بار از 1 تا 6 رو بصورت تصادفی انتخاب کنه و نمایش بده. تکراری هم باشه مهم نیست. اما از اصول خاصی پیروی نکنه و واقعا تصادفی باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در 43 دقیقه قبل، fun_code گفته است : سلام این میاد از 1 تا 40 رو بصورت تصادفی در یه لیست و بدون تکرار قرار میده. راحت که با همین هم به صورت تکرا و هم بدون تکرار یعنی از هر عدد حد اکثر دو بار می سازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radiomedia 36 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/03/05, 15:50:49، fun_code گفته است : سلام وقتی برنامه ای دارید که زیاد با اعداد تصادفی کار میکنه ، وقتی از تابع RND استفاده می کنید موردی که به چشم میاد توازنی بین اعداد انتخاب شده است ! انگار طبق یک اصولی اعداد انتخاب میشن... چطور میشه واقعا اعداد تصادفی ایجاد کرد ؟ دوست عزیز بهترین راه تولید رشته تصادفی و بعد تبدیل به عدد هست، هر رقمی هم بخواید میشه انجام داد، حتی به عنوان ورودی تعداد رقم و محدوده رو میشه بش داد. اگر خواستید پیام بذارید براتون انجامش میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام
وقتی برنامه ای دارید که زیاد با اعداد تصادفی کار میکنه ، وقتی از تابع RND استفاده می کنید موردی که به چشم میاد توازنی بین اعداد انتخاب شده است !
انگار طبق یک اصولی اعداد انتخاب میشن...
چطور میشه واقعا اعداد تصادفی ایجاد کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.