sadegh_54 5 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ سلام به دوستان و اساتید. در برنامه اندرویدی که دارم مینویسم نیاز دارم در یکی از لایوتها یه پلان ساختمانی قرار داده و تو هر کدام از نقاط این پلان یه ویوی تاگل باتن قرار بدم. این امر چگونه در b4aامکان پذیر هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در هم اکنون، sadegh_54 گفته است : سلام به دوستان و اساتید. در برنامه اندرویدی که دارم مینویسم نیاز دارم در یکی از لایوتها یه پلان ساختمانی قرار داده و تو هر کدام از نقاط این پلان یه ویوی تاگل باتن قرار بدم. این امر چگونه در b4aامکان پذیر هست پلان ساختمانی یعنی چی ؟ تو گل باتون هم از دیزاینر اضافه کن یا از خود اکتیویتی باز سوال واضح نبود یا اصلا سختی نداره متوجه نمیشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_54 5 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ سلام سفیر جان . منظورم از پلان ساختمانی همون نقشه یه ساختمان هست که قراره تو هر کدام از اتاق ها و بعضی جاهای دیگه باید یه تاگل باتن قرار بدم. حالا نمیدونم تونستم منظورمو بیان کنم یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در 6 دقیقه قبل، sadegh_54 گفته است : سلام سفیر جان . منظورم از پلان ساختمانی همون نقشه یه ساختمان هست که قراره تو هر کدام از اتاق ها و بعضی جاهای دیگه باید یه تاگل باتن قرار بدم. حالا نمیدونم تونستم منظورمو بیان کنم یا نه متوجه شدم - یه عکس از پنل ساختمان که می خواهی تو هر اتاقش یه توقل باتون بزاری - تو دیزاینر یه ایمیج ویو بساز بعد عکس بده بعش بعد با دیزاین اسکریپت کدش بزن - بعد حالا امتحان کن که اتاق ها دقیقا کدام قسمت صفحه می افتن ، همون جا ها توگل باتون بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_54 5 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، softir گفته است : متوجه شدم - یه عکس از پنل ساختمان که می خواهی تو هر اتاقش یه توقل باتون بزاری - تو دیزاینر یه ایمیج ویو بساز بعد عکس بده بعش بعد با دیزاین اسکریپت کدش بزن - بعد حالا امتحان کن که اتاق ها دقیقا کدام قسمت صفحه می افتن ، همون جا ها توگل باتون بزار حالا با چه برنامهای این پلان رو بکشم که برا b4a قابل قبول باشه فتوشاپ؟کرل دراو؟فری هند؟اتوکد؟و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، sadegh_54 گفته است : حالا با چه برنامهای این پلان رو بکشم که برا b4a قابل قبول باشه فتوشاپ؟کرل دراو؟فری هند؟اتوکد؟و... با فتو شاپ عکس بساز توگل باتون ها قراره چی کار کنن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_54 5 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ دارم یه پروژه کنترل منزل از راه دور طراحی میکنم.ممنونم بایت پاسخ های شما.خیلی لطف کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadegh_54 5
سلام به دوستان و اساتید. در برنامه اندرویدی که دارم مینویسم نیاز دارم در یکی از لایوتها یه پلان ساختمانی قرار داده و تو هر کدام از نقاط این پلان یه ویوی تاگل باتن قرار بدم. این امر چگونه در b4aامکان پذیر هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.