atakhan 3 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان ببخشید من حدود 6 تا دکمه دارم ک تو ی لایوت جداگانه گذاشتم و با این کد ("scrol.Panel.LoadLayout("view scrol.Height = 300%x تو اسکرول ویو اد کردم الان وقتی میخوام تو اکتیوتی با این کد btn.color = colors.tranparent پس زمینه اش رو پاک کنم بعد از این ک این کد رو نوشتم و برنامه رو تو گوشی اجرا کردم برنامه بسته میشه ولی وقتی برای اون یکی دکمه ها ک تو لایوت اولی هستن این کد رو مینویسم برنامه بدون مشکلی کار میکنه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ در 10 دقیقه قبل، atakhan گفته است : سلام دوستان ببخشید من حدود 6 تا دکمه دارم ک تو ی لایوت جداگانه گذاشتم و با این کد ------------------- سلام . چرا باتون ها رو تو 6 تا لایه نوشتی ؟ - تو یه لایه بنویس - علتشم اینه که 6 تا بتونت یه اسم دارن و خراب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ در 8 دقیقه قبل، softir گفته است : سلام . چرا باتون ها رو تو 6 تا لایه نوشتی ؟ نه 6 دکمه رو تو ی لایوت نوشتم در 8 دقیقه قبل، softir گفته است : - علتشم اینه که 6 تا بتونت یه اسم دارن و خراب میشه اسم هاشون فرق دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، atakhan گفته است : نه 6 دکمه رو تو ی لایوت نوشتم اسم هاشون فرق دارن پس تو یه لایوت بنویس . چرا 6 تا لایوت هم سنگین میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ در 3 دقیقه قبل، softir گفته است : پس تو یه لایوت بنویس . چرا 6 تا لایوت هم سنگین میشه خوب تو لایوت نوشتم منظورم اینه ک تو ی لایوت شش تا دکمه قرار دادم در 27 دقیقه قبل، atakhan گفته است : بعد از این ک این کد رو نوشتم و برنامه رو تو گوشی اجرا کردم برنامه بسته میشه مشکل اصلی من اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، atakhan گفته است : بعد از این ک این کد رو نوشتم و برنامه رو تو گوشی اجرا کردم برنامه بسته میشه مشکل اصلی من اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
blackincubus 1 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ میشه کدتو بفرستی دیباگ کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atakhan 3
سلام دوستان
ببخشید
من حدود 6 تا دکمه دارم ک تو ی لایوت جداگانه گذاشتم و با این کد
("scrol.Panel.LoadLayout("view
scrol.Height = 300%x
تو اسکرول ویو اد کردم
الان وقتی میخوام تو اکتیوتی با این کد
btn.color = colors.tranparent
پس زمینه اش رو پاک کنم
بعد از این ک این کد رو نوشتم و برنامه رو تو گوشی اجرا کردم برنامه بسته میشه
ولی وقتی برای اون یکی دکمه ها ک تو لایوت اولی هستن این کد رو مینویسم برنامه بدون مشکلی کار میکنه لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.