Abol 5 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۷ بسم ا... الرحمن الرحیم خدایا شکرت به خاطر همه حسنات سلام من میخواهم یک ارتباط بین دو سیستم عامل اندروید با wifiبرقرار کنم . مثلا که دو گوشی به هم وصل هستند .برای یکدیگر چت بفرستند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۷ سلام دوست عزیز، روش استاندارد استفاده از TCP سوکت هست با استفاده از لایبراری Network و بعد RandomAccessFile که کلاس ASyncStream رو بهتون میده و میتونید باهاش تبادل داده کنید عبارت ServerSocket و Socket رو توی فروم سرچ کنید پیدا میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Abol 5 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۷ بسم ا... الرحمن الرحیم شکرللله خدایا شکرت به خاطر همه حسنات بسیارممنون فقط من زیرا تازه وارد هستم لطفا کمی بیشتر توضیح دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Abol 5
بسم ا... الرحمن الرحیم
خدایا شکرت به خاطر همه حسنات
سلام
من میخواهم یک ارتباط بین دو سیستم عامل اندروید با wifiبرقرار
کنم .
مثلا که دو گوشی به هم وصل هستند .برای یکدیگر چت بفرستند.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.