محمدی 95 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام یه سوال داشتم چجوری میشه که یه عکس بذاریم تو دیزاینمون این عکس به طور خودکار پشت و رو یا برعکس بشه دوباره صاف بشه خلاصه حرکتی باشه عکس لطفا راهنمایی میکنید ??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی ممنون آقای ایزدی فقط یه سوال دیگه با چه برنامه یا چجوری میتونم یه عکس با پسوند جی آی اف به اسم خودم درست کنم? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ با فتوشاپ میشه و... تو نت سرچ کنی کلی مطلب میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ میتونی از فایل های gif استفاده کنی فک کنم آموزش یا نمونه سورسش تو سایت باشه اگر میخای با خود b4a درست کنی میشه با تایمر بزاری مثلا بعد 3ثانیه عوض شه و... وتو حلقه باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread1761.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام یه سوال داشتم چجوری میشه که یه عکس بذاریم تو دیزاینمون این عکس به طور خودکار پشت و رو یا برعکس بشه دوباره صاف بشه خلاصه حرکتی باشه عکس لطفا راهنمایی میکنید ???
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.