atakhan 3 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 سلام دوستان من الان کتابخانه پوشه اخرین نسخه رو از سایت خودش دانلود کردم اما ارور داد تو یکی از گروه ها مطرح کردم گفتن ک نسخه 1.3.4 رو دانلود کن اونم دانلود کردم ولی باز ارور های مختلف میده ی کتابخونه پیدا میکنم میریزم ی کتابخانه دیگه میخواد خواهشا لطفا بگید اینو چطور حلش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 خیلی گیرم ممنون میشم کمک کنید؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atakhan 3
سلام دوستان
من الان کتابخانه پوشه اخرین نسخه رو از سایت خودش دانلود کردم اما ارور داد تو یکی از گروه ها مطرح کردم گفتن ک نسخه 1.3.4 رو دانلود کن اونم دانلود کردم ولی باز ارور های مختلف میده ی کتابخونه پیدا میکنم میریزم ی کتابخانه دیگه میخواد
خواهشا لطفا بگید اینو چطور حلش کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.