Abol 5 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۷ بسم ا... الرحمن الرحیم خدایا شکرت به خاطر همه حسنات خوبی که بر ما داده ای خدایا شکر سلام ببخشید من می خواستم بازی مثل آمیرزا بسازم لطفا مرا راهنمایی کنید. ممنون می شوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Abol 5 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۷ بسم ا... الرحمن الرحیم خدایا شکرت به خاطر همه حسنات خدایا شکر لطفا سریع پاسخ دهید ممنون -------------------------------------------------------------------- ______________________________________ -------------------------------------------------------------------- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۷ در 6 ساعت قبل، Abol گفته است : بسم ا... الرحمن الرحیم خدایا شکرت به خاطر همه حسنات خوبی که بر ما داده ای خدایا شکر سلام ببخشید من می خواستم بازی مثل آمیرزا بسازم لطفا مرا راهنمایی کنید. ممنون می شوم اگه تازه واردی . برات سخته ساختنش - توضیح هم بدیم سخته می تونی بدی برات بسازن توافقی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۷ سلام دوست عزیز؛ اول از همه دوست عزیز لطفا در لینک زیر قوانین مرتبط با ارسال تاپیک رو مطالعه بفرمایید و طبق قانون فروم عمل کنید. درمورد سوال شما هم؛ اول از همه مبحث دیتابیس SQLite هست که باید یاد بگیرید( کلمات در یک دیتابیس جمع آوری و نگهداری میشوند) دوم باید روی گرافیک کار کنید که اگر خودتون میتونید باید طرحش رو بزنید و اگه نمیتونید بهتره بسپرید به یک گرافیست. و درنهایت بخش کدنویسی هست که مطابق با نیاز بازی باید کدنویسی کنید(این قسمت رو بعد از یادگیری مبحث دیتابیس خودتون متوجهش میشید و میتونید انجامش بدید) پس درمورد دیتابیس در فروم سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Abol 5
بسم ا... الرحمن الرحیم
خدایا شکرت به خاطر همه حسنات خوبی که بر ما داده ای
خدایا شکر
سلام ببخشید من می خواستم بازی مثل آمیرزا بسازم لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون می شوم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.