hosseinkarimian 100 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۷ سلام ببنید اگر من در persianrecyclerview پنل بزارم و دکمه عکس و ... بزارم بدون کندی کار می کنه ولی اگه mscardview در ریساکل بزارم مثلا وقتی 300 تا میشه کند میشه چطور میشه مشکل رو حل کنم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۷ در 2 دقیقه قبل، maxnet13 گفته است : سلام ببنید اگر من در persianrecyclerview پنل بزارم و دکمه عکس و ... بزارم بدون کندی کار می کنه ولی اگه mscardview در ریساکل بزارم مثلا وقتی 300 تا میشه کند میشه چطور میشه مشکل رو حل کنم . ممنون باید با آریا ترد کار کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۷ در 17 دقیقه قبل، softir گفته است : باید با آریا ترد کار کنی با اریا ترد کار کردم بی زحمت یه مثال برای این کار بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinkarimian 100
سلام ببنید اگر من در persianrecyclerview پنل بزارم و دکمه عکس و ... بزارم بدون کندی کار می کنه ولی اگه mscardview در ریساکل بزارم مثلا وقتی 300 تا میشه کند میشه چطور میشه مشکل رو حل کنم .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.