aa72 10 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام اول تشکر کینم ار m.izadi عزیز ک اموزش نصبش خییلی کمکم کرد ولی نتونستم تو همون پست ازش تشکر کنم. من تازه شرو کردم ، کاملا مبتدی ... :/ مشکلم اینجاست ک وقتی میخوام سورس رو اجرا کنم تو Compile کردن اررور میده اینم عکسه ارروره... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام اون بالا نوشته debug اونو release کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ درود و خوش آمد بهتون میگم ممنون ! خب بهتر بود این موضوع توی تاپیک جامع مطرح میشد ولی خب مشکلی نداره ! کارهایی که میگم رو انجام بدید لطفا : 1- عکس از sdk manager خودتون بزارید ببینم ابزارها رو چطور نصب کردید 2- توی محیط بیسیک4اندروید از منوی help وارد گذینه about بشید و یک عکس بزارید ازش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aa72 10
سلام
اول تشکر کینم ار m.izadi عزیز ک اموزش نصبش خییلی کمکم کرد ولی نتونستم تو همون پست ازش تشکر کنم.
من تازه شرو کردم ، کاملا مبتدی ... :/
مشکلم اینجاست ک وقتی میخوام سورس رو اجرا کنم تو Compile کردن اررور میده
اینم عکسه ارروره...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.