Coocala 35 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۷ سلام،سلام،سلام،سلام، من با Reflector به صورت زیر میام ارتفاع یک ویو رو میگیرم، R.runmethod("getheight") اما خروجیش به صورت آبجکت هست و نمیتونم بریزمش تو int ، وقتی خروجی همین متد رو تو یه msgbox چاپ میکنم عدد 100 چاپ میشه ولی وقتی تو متغیر میریزم 0 میشه، تو string هم همینطوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/03/29, 06:33:06، rayanoos گفته است : سلام،سلام،سلام،سلام، من با Reflector به صورت زیر میام ارتفاع یک ویو رو میگیرم، R.runmethod("getheight") اما خروجیش به صورت آبجکت هست و نمیتونم بریزمش تو int ، وقتی خروجی همین متد رو تو یه msgbox چاپ میکنم عدد 100 چاپ میشه ولی وقتی تو متغیر میریزم 0 میشه، تو string هم همینطوره اول ابجکت رو مساوی با استرینگ قرار بده بعد استرینگ استفاده کن / خود ابجکت ک نوعش مشخص نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ صفر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ در 9 دقیقه قبل، rayanoos گفته است : صفر میشه کدتو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام،سلام،سلام،سلام، من با Reflector به صورت زیر میام ارتفاع یک ویو رو میگیرم،
R.runmethod("getheight")
اما خروجیش به صورت آبجکت هست و نمیتونم بریزمش تو int ،
وقتی خروجی همین متد رو تو یه msgbox چاپ میکنم عدد 100 چاپ میشه ولی وقتی تو متغیر میریزم 0 میشه،
تو string هم همینطوره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.