با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز و گرامی، من هر جا گشتم، نتونستم اون چیزیو که میخوام پیدا کنم حتی توی فروم B4X، میخوام از اساتید بزرگ بپرسم که اگه میشه راهنمایی کنن که برای اینکه گزینه های positive و negative متریال دیالوگ، هر کدومشون یک کاری انجام بدن؛ چه کدی رو باید بنویسیم؟
الان من این تیکه کد رو نوشتم، میخوام بببینم کجا اشتباه کردم و چطوری میتونم با زدن روی دکمه ی خروج، از برنامه بیرون بیام و با زدن دکمه ی انصراف، کادر بسته شه
Dim mtd As MaterialDialogBuilder
mtd.Initialize("mtd")
Dim result As Int
result=mtd.title("درخواست خروج").titleColor(Colors.White).content("آیا قصد خروج از برنامه را دارید؟").contentColor(Colors.Black).positiveText("میخوام برم").positiveColor(Colors.Blue).negativeText("فعلا هستم").negativeColor(Colors.Blue).backgroundColor(Colors.rgb(255,193,7)).build.show
If result = mtd.positiveText("میخوام برم") Then
ExitApplication
End If
فقط میخوام به برنامه بفهمونم که وقتی دکمه ی خروج رو زد، خارج شه از برنامه. توی msgbox خیلی راحت بود و با dialog response میشد حلش کرد. ولی اینو گیر کردم.
خیلی ممنون میشم که اگه مثالی یا سورسی یا روشی رو بلدین بگین.
سوال
kavir 0
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز و گرامی، من هر جا گشتم، نتونستم اون چیزیو که میخوام پیدا کنم حتی توی فروم B4X، میخوام از اساتید بزرگ بپرسم که اگه میشه راهنمایی کنن که برای اینکه گزینه های positive و negative متریال دیالوگ، هر کدومشون یک کاری انجام بدن؛ چه کدی رو باید بنویسیم؟
الان من این تیکه کد رو نوشتم، میخوام بببینم کجا اشتباه کردم و چطوری میتونم با زدن روی دکمه ی خروج، از برنامه بیرون بیام و با زدن دکمه ی انصراف، کادر بسته شه
Dim mtd As MaterialDialogBuilder mtd.Initialize("mtd") Dim result As Int result=mtd.title("درخواست خروج").titleColor(Colors.White).content("آیا قصد خروج از برنامه را دارید؟").contentColor(Colors.Black).positiveText("میخوام برم").positiveColor(Colors.Blue).negativeText("فعلا هستم").negativeColor(Colors.Blue).backgroundColor(Colors.rgb(255,193,7)).build.show If result = mtd.positiveText("میخوام برم") Then ExitApplication End If
فقط میخوام به برنامه بفهمونم که وقتی دکمه ی خروج رو زد، خارج شه از برنامه. توی msgbox خیلی راحت بود و با dialog response میشد حلش کرد. ولی اینو گیر کردم.
خیلی ممنون میشم که اگه مثالی یا سورسی یا روشی رو بلدین بگین.
با تشکر از همه ی دوستان و اساتید محترم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.