بنده طبق یکی از آموزشهای انجمن یه سری متن و عکس رو از دیتابیس می گیرم و تو لیبل نشون می دم. حالا یه بخش تنظیمات هم ساختم که اندازه متن و فونت رو تغییر می ده.
مشکلم از اینجا شروع میشه که تنظیمات رو که اعمال می کنم رو همه بخشهایی که عکس نداره به درستی اعمال میشه اما بخشهایی که بیشتر از یه عکس داره فقط رو
قسمتی از متن اعمال میشه و بقیه متن تغییری درش بوجود نمیاد.
کدهایی که استفاده کردم واسه فراخوانی متن و عکس از دیتابیس:
Dim h AsIntFor i =0To4IfCur.GetString("Matn"&i)<>NullThenLabel1.Initialize("Label1")Label1.Text=Cur.GetString("Matn"&i)Label1.TextColor=Colors.BlackLabel1.TextSize=20Label1.Gravity=Gravity.RIGHT
Label1.Padding=ArrayAsInt(2,0,0,5)ScrollView1.Panel.AddView(Label1,0,h+2%Y,ScrollView1.Width-8,ScrollView1.Height)ScrollView1.Width=100%x
Label1.Height= strut.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text)+10
h = h + strut.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text)+70ScrollView1.Panel.Height= h
EndIfIfCur.GetString("Ax"&i)<>NullThenDimImageView1AsImageViewImageView1.Initialize("imageView")ImageView1.Tag=Cur.GetString("Ax"&i)ScrollView1.Panel.AddView(ImageView1,0,h,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height)Main.bitmp(i).InitializeSample(File.DirAssets,Cur.GetString("Ax"&i)&".jpg",Activity.Height,Activity.Width)ImageView1.Bitmap=Main.bitmp(i)IfMain.bitmp(i).Width>100%x ThenImageView1.Width=100%x
ImageView1.Height=(ImageView1.Width/Main.bitmp(i).Width)*Main.bitmp(i).HeightImageView1.Gravity=Gravity.FILL
ElseImageView1.Width=Main.bitmp(i).WidthImageView1.Height=Main.bitmp(i).HeightImageView1.Left=(100%x -ImageView1.Width)/2ImageView1.Gravity=Gravity.FILL
EndIf
h = h +ImageView1.Height+10ScrollView1.Panel.Height= h
EndIfNext
سوال
arfan2x 15
سلام خدمت شما.
بنده طبق یکی از آموزشهای انجمن یه سری متن و عکس رو از دیتابیس می گیرم و تو لیبل نشون می دم. حالا یه بخش تنظیمات هم ساختم که اندازه متن و فونت رو تغییر می ده.
مشکلم از اینجا شروع میشه که تنظیمات رو که اعمال می کنم رو همه بخشهایی که عکس نداره به درستی اعمال میشه اما بخشهایی که بیشتر از یه عکس داره فقط رو
قسمتی از متن اعمال میشه و بقیه متن تغییری درش بوجود نمیاد.
کدهایی که استفاده کردم واسه فراخوانی متن و عکس از دیتابیس:
لطفاً مث همیشه راهنمایی بفرمایید تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.