blackincubus 1 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۷ درود من داخل نرم افزارم میزنم یک پوشه بسازه تو اندروید 5و4 عمل میکنه ولی تو 6و7 پوشه نمیسازه چرا؟ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Try Activity.LoadLayout("1") view.Color=Colors.Black ht.Initialize("ht",Me) ht2.Initialize("ht2",Me) imv.Initialize("imv") dl.Initialize("dl") dl.Directory=File.DirInternal&"/.bgw" ImageView1.Initialize("imageview1") ImageView1.Color=Colors.White anim.InitializeAlpha("alpha",100,0) anim.Start(imv_loading) anim.Duration=1600 mbit.Initialize(File.DirAssets,"bgw.png") t.Initialize("t",5000) t.Enabled=True File.Copy(File.DirAssets,"ttop.png",File.DirInternal,"ttop.png") File.Copy(File.DirAssets,"PANEL-IMG.png",File.DirInternal,"PANEL-IMG.png") File.MakeDir(File.DirInternal,".pic") File.MakeDir(File.DirInternal,"Pictures/BGW") File.MakeDir(File.DirInternal,"pic") imv_top.Bitmap=LoadBitmap(File.DirInternal,"ttop.png") Catch Log("create") End Try End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۷ سلام میخواید تو DirInternal پوشه بسازید؟ فکر میکنم منظورتون این بود که تو پوشه فایل های اندروید پوشه ای ساخته بشه. اگر منظورتون اینه از کد زیر استفاده کنید. File.MakeDir(File.DirRootExternal,"pic") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
blackincubus 1 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ از همین کد استفاده میکنم ولی پوشه نمیسازه نباید تو مانیفست کدی اضافه کنم؟ یا به دلیل اینه که نسخه بیسیک فورم6.8? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
blackincubus 1 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ راه حل مشکل رو پیدا کردم برای حل این مشکل کافیه اندروید تارگت رو داخل مانیفست برابر با20 قرار بدید مشکل حل میشه و در اندروید 6 به بالا مشکل ساخت پوشه نخواهید داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
blackincubus 1
درود
من داخل نرم افزارم میزنم یک پوشه بسازه تو اندروید 5و4 عمل میکنه ولی تو 6و7 پوشه نمیسازه چرا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.