و sdk tools رو طبق توضیحات لینک بالا دانلود کردم (لازمه اینم بگم که من از قبل یک پوشه ی sdk داشتم و این sdkیی که دانلود کردم شامل یک پوشه ی tools بوده و همین پوشه رو جای پوشه ی toolsقبلی replace کردم) و سپس مسیر sdkmanagerbat رو بش دادم. همین که مسیر فایل رو دادم این پیغام اومد:
این پایینم تصیر SDK Manager بعد از نمایش این پیام رو گذاشتم.
سوال
وفا 0
سلام وقت همگی به خیر
یه مدتیه بدجور درگیر راه اندازی b4aشدم ازتون خواهش میکنم اگر امکانش هست سریعتر راه حل بدین خیلی ممنون میرم سر اصل مطالب:
B4A سیستم من ورژن 8 هست و طبق لینک رو به رو B4A – The simple way to develop native Android apps
برای راه اندازی عمل کردم. بعد از این Tools<<Run AVD Manager رو کلیک کردم و این صفحه باز شد:
از لینک روبه رو متوجه شدم باید چی کارکنم Android Tutorial - GUI SDK Manager for newer versions of Android tools | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools
و sdk tools رو طبق توضیحات لینک بالا دانلود کردم (لازمه اینم بگم که من از قبل یک پوشه ی sdk داشتم و این sdkیی که دانلود کردم شامل یک پوشه ی tools بوده و همین پوشه رو جای پوشه ی toolsقبلی replace کردم) و سپس مسیر sdkmanagerbat رو بش دادم. همین که مسیر فایل رو دادم این پیغام اومد:
این پایینم تصیر SDK Manager بعد از نمایش این پیام رو گذاشتم.
اینم بگم که نسخه ی JDK سیستمم ،8 آپدیت 45 هستش(Java 8u45)
الان از هیچ طریقی نتونستم برنامه هامو اجرا کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.