مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان خیلی دنبال آموزش ساخت کتاب با b4a گشتم ولی راستش هیچی پیدا نکردم.ممنون میشم ی آموزش بهم معرفی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ مطمئنا که تو سایت سرچ کردی؟ این قدر تو موضوع مطلب هست که حد نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان خیلی دنبال آموزش ساخت کتاب با b4a گشتم ولی راستش هیچی پیدا نکردم.ممنون میشم ی آموزش بهم معرفی کنید. پکیج کامل ساخت کتاب نیس ولی چیزای مورد نیازت بارها و بارها بحث شده تو سایت آموزش کامل کار با دیتابیس و همینطور سورس کتاب کامل هم تو فروشگاه موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ .......خخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ خب نمیشه خودتون یه لینکی چیزی به من بدید؟جایی که فکر میکنید خوبه و کار تازه کار ها رو راه میندازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ به نظر من اگه مبتدی و تازه کار هستید نباید از کتاب شروع کنید همه فکر میکنن کتاب خیلی آسونه برای شروع اما همین کتاب باید با ScrollView و MulTiPanel و DataBase و ... کاملا آشنایی داشته باشی *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ به نظر من اگه مبتدی و تازه کار هستید نباید از کتاب شروع کنیدهمه فکر میکنن کتاب خیلی آسونه برای شروع اما همین کتاب باید با ScrollView و MulTiPanel و DataBase و ... کاملا آشنایی داشته باشی *fekr* خیلی ممنون.پس حداقل یه آموزشی بدید که با یک پروژه ساده شروع به کار کنه و اون پروژه رو حتما به پایان برسونه.اینطوری خیلی بهتره.اگه آموزشی سراغ دارید ممنون میشم بهم لینک بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ به نظر من بهترین برنامه برای کسی که میخواد شروع کنه میتونه صلوات شمار باشه: http://answercenter.ir/thread1933.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مهدی کفشگر 548
سلام دوستان خیلی دنبال آموزش ساخت کتاب با b4a گشتم ولی راستش هیچی پیدا نکردم.ممنون میشم ی آموزش بهم معرفی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.