سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان گرامی و اساتید بزرگوار
عرضم به حضور محترمتون، بنده یک متریال دراور دارم تو برنامه م، میخوام فونتشو عوض کنم، توی یه تایپک هم دیدم که نمونه ش بود، ولی نتونستم سورسی که اونجا تصحیح شده ش بود رو دانلود کنم، هیچ جا هم پیدا نکردم کدشو، واسه ی من قسمت
MDB.Initialize("MDB")
رو برام ایراد میگیره، اینم ارورش:
MDB.Initialize(\
src\b4aexample\jahannamayeandroid\asli.java:405: error: incompatible types: String cannot be converted to Drawer
mostCurrent._mdb._initialize(null,mostCurrent.activityBA,(com.maximussoft.msmaterialdrawer.MSMaterialDrawerBuilder) anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.ConvertToWrapper(new com.maximussoft.msmaterialdrawer.MSMaterialDrawerBuilder(), (com.mikepenz.materialdrawer.Drawer)("MDB"))); ^
اساتید بزرگوار راهنماییم کنین که با کلاسی که توی تاپیک :
وجود داره، چطوری باید این کارو انجام بدیم و برنامه خطا نگیره؟
سوال
kavir 0
سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان گرامی و اساتید بزرگوار
عرضم به حضور محترمتون، بنده یک متریال دراور دارم تو برنامه م، میخوام فونتشو عوض کنم، توی یه تایپک هم دیدم که نمونه ش بود، ولی نتونستم سورسی که اونجا تصحیح شده ش بود رو دانلود کنم، هیچ جا هم پیدا نکردم کدشو، واسه ی من قسمت
MDB.Initialize("MDB")
رو برام ایراد میگیره، اینم ارورش:
MDB.Initialize(\ src\b4aexample\jahannamayeandroid\asli.java:405: error: incompatible types: String cannot be converted to Drawer mostCurrent._mdb._initialize(null,mostCurrent.activityBA,(com.maximussoft.msmaterialdrawer.MSMaterialDrawerBuilder) anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.ConvertToWrapper(new com.maximussoft.msmaterialdrawer.MSMaterialDrawerBuilder(), (com.mikepenz.materialdrawer.Drawer)("MDB"))); ^
اساتید بزرگوار راهنماییم کنین که با کلاسی که توی تاپیک :
وجود داره، چطوری باید این کارو انجام بدیم و برنامه خطا نگیره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.