Abolfazl313.m 2 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ با سلام خدمت دوستان من برنامه نویسی اندروید رو تازه شروع کردم و آشنایی خیلی کمی با محیط اندروید استودیو دارمبرای انجام یک پروژه نیاز به فعال سازی hotspot و ارسال دیتا در بستر آن دارم لطفا در این زمینه اساتید بزرگ کمک کنند .با سپاس فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/04/09, 18:50:43، Abolfazl313.m گفته است : با سلام خدمت دوستان من برنامه نویسی اندروید رو تازه شروع کردم و آشنایی خیلی کمی با محیط اندروید استودیو دارمبرای انجام یک پروژه نیاز به فعال سازی hotspot و ارسال دیتا در بستر آن دارم لطفا در این زمینه اساتید بزرگ کمک کنند .با سپاس فراوان هر مشکلی در زمینه اندروید استودیو داشته باشید میتونید راه حلشو توی سایت stackoverflow.com پیدا کنید این راه حلو ببین کارتو راه میندازه یا نه Android turn On/Off WiFi HotSpot programmatically - Stack Overflow لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdiiiiiiii80 1 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ سلام ببخشید منم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ سلام منم این مشکل دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali Mohammadi 1 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ سلام من هم همین مشکل رو دارم لطفا تو رو خدا کمک کنید کارم گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Abolfazl313.m 2
با سلام خدمت دوستان
من برنامه نویسی اندروید رو تازه شروع کردم و آشنایی خیلی کمی با محیط اندروید استودیو دارم
برای انجام یک پروژه نیاز به فعال سازی hotspot و ارسال دیتا در بستر آن دارم لطفا در این زمینه اساتید بزرگ کمک کنند .
با سپاس فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.