howsen 1 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ سلام دوستان کسی میدونه این ارور واس چیه؟ برنامه آنلاین ساختم البته با سرور xampp ؛ نمیدونم چرا این ارور رو میده! کسی بتونه کمکم کنه واقعا ممنونش میشم... متن ارور : یا اگه زحمتی نیست ببینید از فایل کانفیگ یا سورسم نیست؟ هر دوتاشون رو پایین آپ کردم : خط کدی که اطلاعات رو به دیتابیس در سرور میفرسته! : اینم از فایل کانفیگم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ احتمالا تو کانفیگ php.ini شما ماژول mysql غیر فعاله شما می تونی تو کد های php خودتون به جا mysql از mysqli استفاده کنی یا اینکه mysql رو تو فایل php.ini فعال کنی. فایل php.ini رو پیدا کن خط کد پایین رو از حالت کامنت خارج کن. extension=php_mysql.dll لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
howsen 1 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۷ ممنون امتحان میکنم اطلاع میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
howsen 1
سلام دوستان کسی میدونه این ارور واس چیه؟
برنامه آنلاین ساختم البته با سرور xampp ؛ نمیدونم چرا این ارور رو میده!
کسی بتونه کمکم کنه واقعا ممنونش میشم...
متن ارور :
یا اگه زحمتی نیست ببینید از فایل کانفیگ یا سورسم نیست؟
هر دوتاشون رو پایین آپ کردم :
خط کدی که اطلاعات رو به دیتابیس در سرور میفرسته! :
اینم از فایل کانفیگم :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.