Panahi 0 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۷ سلام دوستان من از کتابخانه animation plusبرای چرخش ویو استفاده میکنم و از متد persist afterبرای ثابت نگهداشتن ویو بعد از چرخش استفاده میکنم ولی ی مشکلی هست زمانی که ایست میکنه با کیک روی ویو به حالت قبل میگرده چه طور این مشکل رو حل کنم؟ بگین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ در 14 ساعت قبل، Panahi گفته است : سلام دوستان من از کتابخانه animation plusبرای چرخش ویو استفاده میکنم و از متد persist afterبرای ثابت نگهداشتن ویو بعد از چرخش استفاده میکنم ولی ی مشکلی هست زمانی که ایست میکنه با کیک روی ویو به حالت قبل میگرده چه طور این مشکل رو حل کنم؟ بگین لطفا سلام از این کتاب خونه استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Panahi 0 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اون چیزی که کن میخوام نیست مم میخام که هر وقت رو ویو کلیک شد مثلا۴۵ درجه بچرخه و همون جا وایسه مشکلمم همونه که گفتم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Panahi 0
سلام دوستان من از کتابخانه animation plusبرای چرخش ویو استفاده میکنم و از متد persist afterبرای ثابت نگهداشتن ویو بعد از چرخش استفاده میکنم ولی ی مشکلی هست زمانی که ایست میکنه با کیک روی ویو به حالت قبل میگرده چه طور این مشکل رو حل کنم؟
بگین لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.