mohammade79 127 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ مشتی های انجمن سلام یه اپ دارم از سرور اطلاعات و عکس رو میگیره و توی مولتی پنل نشون میده حالا میخوام با کیلیک رو هر کدوم یه اکتیویتی جدید باز بشه و بقیه اطلاعات نشون داده بشه سورسم دارم کسی میتونه کمک کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، softir گفته است : سورس بفرست تا ببینیم . راحته که #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private lblMultiTitle As Label Private lblMultiText As Label Private imgMulti As ImageView Private sv As ScrollView Dim downloader As HttpJob Dim top As Int = 0 End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("scroll") downloader.Initialize("dl",Me) downloader.Download("http://www.taakapps.com/amoozesh/show.php") 'downloader.PostString("http://www.taakapps.com/amoozesh/show.php","group="&Main.pos) End Sub Sub JobDone(job1 As HttpJob) If job1.Success Then If job1.JobName = "dl" Then Dim parser As JSONParser parser.Initialize(job1.GetString) Dim lst As List lst.Initialize lst = parser.NextArray For Each m As Map In lst Dim p As Panel p.Initialize("p") p.Tag = m.Get("text") sv.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100%y) top = top + 31%y p.LoadLayout("items") Dim dl As ImageDller dl.Initialize dl.Download(imgMulti,m.Get("imgname")) lblMultiTitle.Text= m.Get("title") lblMultiText.Text = m.Get("text") Next sv.Panel.Height = top End If End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub p_Click Dim mypanel As Panel mypanel = Sender Msgbox("Text Is - > " & mypanel.Tag,"") End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then StartActivity(Main) Activity.Finish Return True End If Return False End Sub ببینید من با این کد یه تایتل و تکست و عکس رو از برنامه میگیرم و توی یه لیستی اسکرول میکنه الان با کیلیک بر روی هر ایتم که همون رویداد پی کلیک هست میخوام تمامی اطلاعات رو دوباره تو رشته بهم بده ولی متاسفانه فقط تونستم ازش عنوان رو بیگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، mohammade79 گفته است : مشتی های انجمن سلام یه اپ دارم از سرور اطلاعات و عکس رو میگیره و توی مولتی پنل نشون میده حالا میخوام با کیلیک رو هر کدوم یه اکتیویتی جدید باز بشه و بقیه اطلاعات نشون داده بشه سورسم دارم کسی میتونه کمک کنه ؟ سورس بفرست تا ببینیم . راحته که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
مشتی های انجمن سلام یه اپ دارم از سرور اطلاعات و عکس رو میگیره و توی مولتی پنل نشون میده حالا میخوام با کیلیک رو هر کدوم یه اکتیویتی جدید باز بشه و بقیه اطلاعات نشون داده بشه سورسم دارم کسی میتونه کمک کنه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.