Pejman_007 0 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۷ برنامه ام در مایکت ارور دسترسی غیر مجاز میده و میگه که باید خط com.farsitel.bazaar.permission.PAY_THROUGH_BAZAAR رو حذف کنم بعد وقتی که من حذفش کردم دیگه وارد برنامم نمیشه باید چیکار کنم که بدون ارور بزارمش تو مایکت . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pejman_007 0 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۷ اصلا برنامه من درون برنامه ای نداره و هر برنامه ای که با اپچه میسازم و میخوام تو مایکت بزارم همینو میگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/04/15, 10:32:37، Pejman_007 گفته است : اصلا برنامه من درون برنامه ای نداره و هر برنامه ای که با اپچه میسازم و میخوام تو مایکت بزارم همینو میگه. سلام . بزرگوار با برنامه ساز میسازید و پیش فرض روش دسترسی داره. اگر کدنویسی هستش تا کمک کنیم ولی برنامه سازها رو با پشتیبانی در میان بذارید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Pejman_007 0
برنامه ام در مایکت ارور دسترسی غیر مجاز میده و میگه که باید خط
com.farsitel.bazaar.permission.PAY_THROUGH_BAZAAR رو حذف کنم بعد وقتی که من حذفش کردم دیگه وارد برنامم نمیشه باید چیکار کنم که بدون ارور بزارمش تو مایکت .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.