Coocala 35 ارسال شده در 6 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2018 سلام من متن زیرو دارم و میخوام با Split از هم جدا کنم %TEXT{:____._..__::.._.._.__::__._..__._:__.__.___._:}TEXT% %LINK{:.____...._____.__.::.._..___._::..___._._.::.___..._..::.___...__.:}LINK% میخوام بعد از }TEXT% و قبل از %TEXT{ رو بگیرم. که از کد زیر استفاده کردم : Dim cmds() As String Dim cmdsv As String cmds = Regex.Split("%TEXT{",job1.GetString) cmdsv = cmds(2) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0) cmds = Regex.Split("}TEXT%",cmdsv) cmdsv = cmds(0) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0) اما ارور زیر رو میده: (PatternSyntaxException) java.util.regex.PatternSyntaxException: Error in {min,max} interval near index 6: %TEXT{ ^ عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 6 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2018 در خواستت از سمت وب به صورت جیسون یا استرینگ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 8 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2018 از کد زیر استفاده کنید Dim s As String="متن شما" Dim start As Int Dim endd As Int Dim final As String start=s.IndexOf("%TEXT{") endd=s.IndexOf("}TEXT%") final=s.SubString2(start,endd) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 8 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2018 Dim text, pattern As String text = "%TEXT{:____._..__::.._.._.__::__._..__._:__.__.___._:}TEXT% dssdss %TEXT{:::__._..__._:__.__.___._:}TEXT%" pattern = "\%TEXT\{(.+?)\}TEXT\%" Dim Matcher1 As Matcher Matcher1 = Regex.Matcher2(pattern,Regex.CASE_INSENSITIVE, text) Do While Matcher1.Find Log("Found: " & Matcher1.Group(1)) Loop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام من متن زیرو دارم و میخوام با Split از هم جدا کنم
%TEXT{:____._..__::.._.._.__::__._..__._:__.__.___._:}TEXT% %LINK{:.____...._____.__.::.._..___._::..___._._.::.___..._..::.___...__.:}LINK%میخوام بعد از }TEXT% و قبل از %TEXT{ رو بگیرم. که از کد زیر استفاده کردم :
Dim cmds() As String Dim cmdsv As String cmds = Regex.Split("%TEXT{",job1.GetString) cmdsv = cmds(2) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0) cmds = Regex.Split("}TEXT%",cmdsv) cmdsv = cmds(0) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0)اما ارور زیر رو میده:
(PatternSyntaxException) java.util.regex.PatternSyntaxException: Error in {min,max} interval near index 6: %TEXT{ ^عکس:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.