Coocala 35 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۷ سلام من متن زیرو دارم و میخوام با Split از هم جدا کنم %TEXT{:____._..__::.._.._.__::__._..__._:__.__.___._:}TEXT% %LINK{:.____...._____.__.::.._..___._::..___._._.::.___..._..::.___...__.:}LINK% میخوام بعد از }TEXT% و قبل از %TEXT{ رو بگیرم. که از کد زیر استفاده کردم : Dim cmds() As String Dim cmdsv As String cmds = Regex.Split("%TEXT{",job1.GetString) cmdsv = cmds(2) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0) cmds = Regex.Split("}TEXT%",cmdsv) cmdsv = cmds(0) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0) اما ارور زیر رو میده: (PatternSyntaxException) java.util.regex.PatternSyntaxException: Error in {min,max} interval near index 6: %TEXT{ ^ عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۷ در خواستت از سمت وب به صورت جیسون یا استرینگ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ از کد زیر استفاده کنید Dim s As String="متن شما" Dim start As Int Dim endd As Int Dim final As String start=s.IndexOf("%TEXT{") endd=s.IndexOf("}TEXT%") final=s.SubString2(start,endd) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ Dim text, pattern As String text = "%TEXT{:____._..__::.._.._.__::__._..__._:__.__.___._:}TEXT% dssdss %TEXT{:::__._..__._:__.__.___._:}TEXT%" pattern = "\%TEXT\{(.+?)\}TEXT\%" Dim Matcher1 As Matcher Matcher1 = Regex.Matcher2(pattern,Regex.CASE_INSENSITIVE, text) Do While Matcher1.Find Log("Found: " & Matcher1.Group(1)) Loop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام من متن زیرو دارم و میخوام با Split از هم جدا کنم
%TEXT{:____._..__::.._.._.__::__._..__._:__.__.___._:}TEXT% %LINK{:.____...._____.__.::.._..___._::..___._._.::.___..._..::.___...__.:}LINK%
میخوام بعد از }TEXT% و قبل از %TEXT{ رو بگیرم. که از کد زیر استفاده کردم :
Dim cmds() As String Dim cmdsv As String cmds = Regex.Split("%TEXT{",job1.GetString) cmdsv = cmds(2) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0) cmds = Regex.Split("}TEXT%",cmdsv) cmdsv = cmds(0) cmdsv = cmdsv.SubString(cmdsv.IndexOf("") + 0)
اما ارور زیر رو میده:
(PatternSyntaxException) java.util.regex.PatternSyntaxException: Error in {min,max} interval near index 6: %TEXT{ ^
عکس:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.