Coocala 35 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ سلام، چطور میشه فهمید که آیا httpjob.post موفق بوده یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ خب از job.done استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : خب از job.done استفاده کن پیرو حرف ایشون این event رو به اکتیویتی اضافه کن Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success = True Then Log(Job.GetString) ' این پیغامی که از سرور دریافت میکنید رو توی کنسول لاگ میکنه Else ToastMessageShow("شما به اینترنت متصل نیستید",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/04/18, 13:33:20، qmars گفته است : پیرو حرف ایشون این event رو به اکتیویتی اضافه کن Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success = True Then Log(Job.GetString) ' این پیغامی که از سرور دریافت میکنید رو توی کنسول لاگ میکنه Else ToastMessageShow("شما به اینترنت متصل نیستید",False) End If End Sub از jobdone استفاده کردم ولی job.success درست جواب نمیده ، مثلا اطلاعات با موفقیت پست میشه ولی job.success برابر با false میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، rayanoos گفته است : از jobdone استفاده کردم ولی job.success درست جواب نمیده ، مثلا اطلاعات با موفقیت پست میشه ولی job.success برابر با false میشه چی رو دارید پست میکنید؟ لطفا کداتون و لاگ ها رو بفرستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، rayanoos گفته است : از jobdone استفاده کردم ولی job.success درست جواب نمیده ، مثلا اطلاعات با موفقیت پست میشه ولی job.success برابر با false میشه مطمئنم تو سمت سرور زیاد وارد نیستی وگرنه میتونی راحت مشکلات رو به بیسیک بدی و اونجا لاگ بگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/04/20, 09:29:28، qmars گفته است : چی رو دارید پست میکنید؟ لطفا کداتون و لاگ ها رو بفرستین کد خاصی ندارم، یه فایل php تو سرور دارم که یسری اطلاعات پست میکنم و همه چیز هم اوکیه ، ولی تو jobdone بجای اینکه success = true باشه false هست sub post htp.post("/save.php","sum="&id) end sub sub jobdone(job as Httpjob) if job.success = true then // عملیات موفقه ولی اینجا اجرا نمیشه else // کدای اینجا اجرا میشه end if end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، rayanoos گفته است : کد خاصی ندارم، یه فایل php تو سرور دارم که یسری اطلاعات پست میکنم و همه چیز هم اوکیه ، ولی تو jobdone بجای اینکه success = true باشه false هست sub post htp.post("/save.php","sum="&id) end sub sub jobdone(job as Httpjob) if job.success = true then // عملیات موفقه ولی اینجا اجرا نمیشه else // کدای اینجا اجرا میشه end if end sub خب ناقصه کدات باید select case کنی بر اساس نام جاب بعد از سمت سرور بیا معلوم کن اکی با نا درست بودنشو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ در 7 ساعت قبل، rayanoos گفته است : کد خاصی ندارم، یه فایل php تو سرور دارم که یسری اطلاعات پست میکنم و همه چیز هم اوکیه ، ولی تو jobdone بجای اینکه success = true باشه false هست sub post htp.post("/save.php","sum="&id) end sub sub jobdone(job as Httpjob) if job.success = true then // عملیات موفقه ولی اینجا اجرا نمیشه else // کدای اینجا اجرا میشه end if end sub من اگه جای شما بودم برای این که مشکل رو پیدا کنم اول متد پست رو تو php به گت تبدیل میکردم بعد هم با مرورگر هم با برنامه تست میکردم که از سمت سرور مطمئن شم ساب رو هم توی try catch قرار بدید ببین چی لاگ میشه ارسال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : خب ناقصه کدات باید select case کنی بر اساس نام جاب بعد از سمت سرور بیا معلوم کن اکی با نا درست بودنشو یه جاب بیشتر نیست که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۷ Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success=True Then Select Case job.JobName Case "ht" Try Catch Log(LastException) End Try End Select End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام، چطور میشه فهمید که آیا httpjob.post موفق بوده یا نه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.