berayan 90 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ سلام من یک حروف رو از متن اسخراج میکنم بعد اونو حرف مشابهش برابر قرار میدم اما شرط عمل نمیکنه String edit = "abc"; String s1 =String.valueOf(edit.toString().charAt(0)); if ( s1 == "a"){ شرط اجرا نمیشه } با دیالوگ s1 رو خوندم حرف a رو میگیره ولی وقتی با a برابر میکنم شرط قبول نمیشه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۷ در 18 ساعت قبل، berayan گفته است : سلام من یک حروف رو از متن اسخراج میکنم بعد اونو حرف مشابهش برابر قرار میدم اما شرط عمل نمیکنه String edit = "abc"; String s1 =String.valueOf(edit.toString().charAt(0)); if ( s1 == "a"){ شرط اجرا نمیشه } با دیالوگ s1 رو خوندم حرف a رو میگیره ولی وقتی با a برابر میکنم شرط قبول نمیشه با تشکر برای اینکه چک کنید دقیقا همون متن هستش باید از equalsIgnoreCase() استفاده کنید به شکل زیر : if (b.equalsIgnoreCase(a)){ } برای اینکه چک کنید که رشته ی a داخل رشته ی b هست یا نه هم باید از contains استفاده کنی : if (b.contains(a)){ } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
من یک حروف رو از متن اسخراج میکنم بعد اونو حرف مشابهش برابر قرار میدم اما شرط عمل نمیکنه
با دیالوگ s1 رو خوندم حرف a رو میگیره ولی وقتی با a برابر میکنم شرط قبول نمیشه
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.