mahdi0000 27 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ سلام تو b4a میخواستم موقع اجرای یک اکتیویتی که edittext درونش هست، کیبود به صورت خودکار باز بشه. از ime و ime.showkeyboard استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و کیبورد باز نمیشه. این تاپیک رو هم خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم اگه میشه یک جاوا بهم بدید تا امتحان کنم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ با این کد جاوا عزیز. حتما توی اکتیویتی استفاده بشه #If java import android.widget.EditText; import android.view.WindowManager; public void showKeyboard(EditText InputEditText) { InputEditText.requestFocus(); getWindow().setSoftInputMode(WindowManager.LayoutParams.SOFT_INPUT_STATE_ALWAYS_VISIBLE); } #End If نحوه استفاده. Dim j As JavaObject j.InitializeContext.RunMethod("showKeyboard",Array As Object(EditText1)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0000 27 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ در 5 دقیقه قبل، ForI گفته است : سلام از همون کتابخانه ime استفاده کنید و در منیفست کد زیر رو قرار بدید و اسم اکتیویتی که ادیت تکست توش هست رو توی کد زیر بزار SetActivityAttribute("نام اکتیویتی", android:windowSoftInputMode,stateVisible|adjustPan) خیلی امتحان کردم نشد کد جاوا میخوام. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi0000 27
سلام
تو b4a میخواستم موقع اجرای یک اکتیویتی که edittext درونش هست، کیبود به صورت خودکار باز بشه.
از ime و ime.showkeyboard استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و کیبورد باز نمیشه.
این تاپیک رو هم خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم
اگه میشه یک جاوا بهم بدید تا امتحان کنم.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.